KETAV'dan turizmcilere 'birlik' çağrısı

TURİZM 01.12.2021 - 16:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 16:32
 

KETAV'dan turizmcilere 'birlik' çağrısı

Kemer Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz, "Kemeri temsil ederken birlikte hareket etmemiz çok önemli. Kemer'in temsilini tek ve güçlü bir çatının altında birlikte gerçekleştirmeli ve bölgemize sahip çıkmalıyız" dedi.

haberimizvar.net- Antalya'nın Kemer ilçesinde 1985 yılında yatırımcı, turizmciler tarafından kurulan ve Türkiye'de bölgesel tanıtım amacıyla kurulmuş ilk vakıf özelliği taşıyan Kemer Tanıtım Vakfı (KETAV) 2020 yılı olağan mütevelli heyeti toplantısı, Beldibi mahallesindeki bir otelde gerçekleştirildi. Toplantıya, Kemer Belediye Başkanı ve KETAV üyesi Necati Topaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Turizm Danışmanı ve KETAV kurucularından Osman Ayık, KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz ve üyeler katıldı.  Toplantı, divan başkanı ve yazman seçimiyle başladı. Toplantının gündem maddelerinden 2020 yılı bilançosu, 2020 yılı gelir gider hesapları, 2020 yılı denetleme kurulu raporu, 2020 yılı faaliyet raporu, vakfa yeni katılacak üyelerin kabulü, vakfın Kemer'de ikamet eden üniversite öğrencilerine aylık burs verilmesi konuları oybirliği ile kabul edildi.  Toplantıda konuşan KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz, pandemi döneminde bölge turizminin zorlu zamanlardan geçmesine rağmen KETAV olarak ihtiyaç sahiplerine desteklerde bulunduklarını anlattı. Pandemi döneminde bölge tanıtımı amacıyla çalışmalar yürüttüklerine değinen Başkan Yorulmaz, "Bölgemize sahip çıkmamız gerekiyor. Birlikten güç doğuyor. Kemeri temsil ederken birlikte hareket etmemiz çok önemli. Kemer'in temsilini tek ve güçlü bir çatının altında birlikte gerçekleştirmeli ve bölgemize sahip çıkmalıyız" dedi.  Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise konuşmasında, bölgede turizmciler ile belediye ortak çalışmalar yapmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. KETAV 2020 yılı olağan mütevelli heyeti toplantısı, dilek ve temennilerin dinlenmesinin ardından tamamlandı.
Kemer Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz, "Kemeri temsil ederken birlikte hareket etmemiz çok önemli. Kemer'in temsilini tek ve güçlü bir çatının altında birlikte gerçekleştirmeli ve bölgemize sahip çıkmalıyız" dedi.

haberimizvar.net- Antalya'nın Kemer ilçesinde 1985 yılında yatırımcı, turizmciler tarafından kurulan ve Türkiye'de bölgesel tanıtım amacıyla kurulmuş ilk vakıf özelliği taşıyan Kemer Tanıtım Vakfı (KETAV) 2020 yılı olağan mütevelli heyeti toplantısı, Beldibi mahallesindeki bir otelde gerçekleştirildi. Toplantıya, Kemer Belediye Başkanı ve KETAV üyesi Necati Topaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Turizm Danışmanı ve KETAV kurucularından Osman Ayık, KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz ve üyeler katıldı.

 Toplantı, divan başkanı ve yazman seçimiyle başladı. Toplantının gündem maddelerinden 2020 yılı bilançosu, 2020 yılı gelir gider hesapları, 2020 yılı denetleme kurulu raporu, 2020 yılı faaliyet raporu, vakfa yeni katılacak üyelerin kabulü, vakfın Kemer'de ikamet eden üniversite öğrencilerine aylık burs verilmesi konuları oybirliği ile kabul edildi.

 Toplantıda konuşan KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz, pandemi döneminde bölge turizminin zorlu zamanlardan geçmesine rağmen KETAV olarak ihtiyaç sahiplerine desteklerde bulunduklarını anlattı. Pandemi döneminde bölge tanıtımı amacıyla çalışmalar yürüttüklerine değinen Başkan Yorulmaz, "Bölgemize sahip çıkmamız gerekiyor. Birlikten güç doğuyor. Kemeri temsil ederken birlikte hareket etmemiz çok önemli. Kemer'in temsilini tek ve güçlü bir çatının altında birlikte gerçekleştirmeli ve bölgemize sahip çıkmalıyız" dedi.

 Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise konuşmasında, bölgede turizmciler ile belediye ortak çalışmalar yapmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. KETAV 2020 yılı olağan mütevelli heyeti toplantısı, dilek ve temennilerin dinlenmesinin ardından tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.