Keyifler yerinde

SİYASET 04.07.2021 - 01:00, Güncelleme: 04.07.2021 - 01:02
 

Keyifler yerinde

Muhittin Böcek’e dönen Ekrem İmamoğlu, “Antalya’nın bütün ilçe belediye başkanları burada. Gezmeye nereden başlayalım?” diye sordu. Böcek de, “Ben Büyükşehir olarak hepsini kapsıyorum. Bizden başlayalım” dedi. Ortaya bu keyifli fotoğraf çıktı.

haberimizvar.net  CHP’li Büyükşehir belediye başkanlarının Antalya buluşmasından paylaşılan bir fotoğraf merak konusu oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ve Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ü gülerken yakalayan bu karenin hikayesi Böcek-İmamoğlu arasındaki bir diyalogla başladı.   GEZMEYE BÜYÜKŞEHİR’DEN BAŞLAYALIM   CHP’li 11 Büyükşehir belediye başkanının buluşmasına katılan Antalya’nın ilçe belediye başkanları toplantıda kendi ilçelerini tanıttı. Toplu fotoğraf çekilirken Muhittin Böcek’e dönen Ekrem İmamoğlu, “Başkan, bütün ilçe başkanları burada. Antalya’yı tanımaya hangi ilçeden başlayalım?” diye sordu. Başkan Böcek de, “Ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hepsini kapsıyorum. Gezmeye ilk Büyükşehir’den başlayalım” yanıtı verdi. Böcek’in bu yanıtı bütün başkanları güldürdü.
Muhittin Böcek’e dönen Ekrem İmamoğlu, “Antalya’nın bütün ilçe belediye başkanları burada. Gezmeye nereden başlayalım?” diye sordu. Böcek de, “Ben Büyükşehir olarak hepsini kapsıyorum. Bizden başlayalım” dedi. Ortaya bu keyifli fotoğraf çıktı.

haberimizvar.net

 CHP’li Büyükşehir belediye başkanlarının Antalya buluşmasından paylaşılan bir fotoğraf merak konusu oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ve Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ü gülerken yakalayan bu karenin hikayesi Böcek-İmamoğlu arasındaki bir diyalogla başladı.

 

GEZMEYE BÜYÜKŞEHİR’DEN BAŞLAYALIM

 

CHP’li 11 Büyükşehir belediye başkanının buluşmasına katılan Antalya’nın ilçe belediye başkanları toplantıda kendi ilçelerini tanıttı. Toplu fotoğraf çekilirken Muhittin Böcek’e dönen Ekrem İmamoğlu, “Başkan, bütün ilçe başkanları burada. Antalya’yı tanımaya hangi ilçeden başlayalım?” diye sordu. Başkan Böcek de, “Ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hepsini kapsıyorum. Gezmeye ilk Büyükşehir’den başlayalım” yanıtı verdi. Böcek’in bu yanıtı bütün başkanları güldürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.