KHK ile ihraç edilen Nejla Kurul Eğitim-Sen Başkanı oldu

GÜNDEM 08.12.2020 - 13:16, Güncelleme: 08.12.2020 - 13:16
 

KHK ile ihraç edilen Nejla Kurul Eğitim-Sen Başkanı oldu

Kasım ayı sonunda 11’inci Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Eğitim-Sen’in yeni yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi.

habermizvar.net-KESK’e bağlı Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası’nın (Eğitim-Sen) 28-29 Kasım tarihlerinde Ankara’da toplanan 11’inci Olağan Genel Kurulu seçimlerinin ardından oluşan yeni Merkez Yürütme Kurulu görev dağılımını yaptı. OHAL döneminde yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Ankara Üniversitesi’ndeki görevinden ihraç edilen ve ‘Barış Bildirisi’ imzacısı olan Prof. Dr. Nejla Kurul Eğitim- Sen’in yeni genel başkanı oldu. ‘MÜCADELE ÖRGÜTÜ OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ’ Yeni görev dağılımının ardından sendikanın Genel Sekreteri İkram Atabay, Genel Mali Sekreteri Ahmet Karagöz, Genel Örgütlenme Sekreteri Ramazan Gürbüz, Genel Yükseköğretim ve Eğitim Sekreteri Sinan Muşlu, Merkez Kadın Sekreteri Simge Yardım Dağ ve Genel TİS ve Hukuk Sekreteri Arzunur Şimşek oldu. Temel amaçlarının, eğitim alanında karşı karşıya olunan sorunları anlamak, anlatmak, çözüme dair yaklaşımları eğitim kamuoyu ile paylaşmak olduğunu belirten Eğitim-Sen’in yeni yönetimi şu mesajı paylaştı: “Sendikal hakların, emeğin, demokrasinin, barışın ve eşit haklar mücadelesinin sözü ve sesi olan Eğitim Sen, geçmişten bugüne savunduğu ilke ve değerleri daha güçlü ve enerjik biçimde sahiplenerek, eğitim ve bilim emekçilerinin birlik, dayanışma ve mücadele örgütü olmayı sürdürecektir.” (DUVAR)
Kasım ayı sonunda 11’inci Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Eğitim-Sen’in yeni yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi.

habermizvar.net-KESK’e bağlı Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası’nın (Eğitim-Sen) 28-29 Kasım tarihlerinde Ankara’da toplanan 11’inci Olağan Genel Kurulu seçimlerinin ardından oluşan yeni Merkez Yürütme Kurulu görev dağılımını yaptı.

OHAL döneminde yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Ankara Üniversitesi’ndeki görevinden ihraç edilen ve ‘Barış Bildirisi’ imzacısı olan Prof. Dr. Nejla Kurul Eğitim- Sen’in yeni genel başkanı oldu.

‘MÜCADELE ÖRGÜTÜ OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ’

Yeni görev dağılımının ardından sendikanın Genel Sekreteri İkram Atabay, Genel Mali Sekreteri Ahmet Karagöz, Genel Örgütlenme Sekreteri Ramazan Gürbüz, Genel Yükseköğretim ve Eğitim Sekreteri Sinan Muşlu, Merkez Kadın Sekreteri Simge Yardım Dağ ve Genel TİS ve Hukuk Sekreteri Arzunur Şimşek oldu.
Temel amaçlarının, eğitim alanında karşı karşıya olunan sorunları anlamak, anlatmak, çözüme dair yaklaşımları eğitim kamuoyu ile paylaşmak olduğunu belirten Eğitim-Sen’in yeni yönetimi şu mesajı paylaştı:

“Sendikal hakların, emeğin, demokrasinin, barışın ve eşit haklar mücadelesinin sözü ve sesi olan Eğitim Sen, geçmişten bugüne savunduğu ilke ve değerleri daha güçlü ve enerjik biçimde sahiplenerek, eğitim ve bilim emekçilerinin birlik, dayanışma ve mücadele örgütü olmayı sürdürecektir.” (DUVAR)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.