‘Kıdem tazminatı kırmızı çizgimiz’

GÜNDEM 30.06.2020 - 16:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

‘Kıdem tazminatı kırmızı çizgimiz’

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi Vedat Küçük, iktidarın kıdem tazminatında yapmaya hazırlandığı değişikliğe karşı çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

haberimizvar.net- DİSK’e bağlı sendikaların yönetim kurulu üyeleri ve şube başkanlarıyla biraraya gelen Küçük, geçtiğimiz gün Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) ve Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) olarak 81 ilde yapılan ortak eylemi hatırlatarak, “Kıdem tazminatı kırmızı çizgimiz” dedi.   ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ İşçi sınıfının kıdem tazminatına o ya da bu biçimde dokunulmasına asla izin vermeyeceğini kaydeden Küçük, “Kıdem tazminatına sahip çıkmak emeğimize, geleceğimize, memleketimize sahip çıkmaktır” ifadesini kullandı. DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi Küçük, başkanlığındaki toplantıda ayrıca çalışma hayatının sorunları ve örgütlenme çalışmalarına hız verilmesi konuları da görüşüldü.    
DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi Vedat Küçük, iktidarın kıdem tazminatında yapmaya hazırlandığı değişikliğe karşı çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

haberimizvar.net- DİSK’e bağlı sendikaların yönetim kurulu üyeleri ve şube başkanlarıyla biraraya gelen Küçük, geçtiğimiz gün Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) ve Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) olarak 81 ilde yapılan ortak eylemi hatırlatarak, “Kıdem tazminatı kırmızı çizgimiz” dedi.

 

ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ

İşçi sınıfının kıdem tazminatına o ya da bu biçimde dokunulmasına asla izin vermeyeceğini kaydeden Küçük, “Kıdem tazminatına sahip çıkmak emeğimize, geleceğimize, memleketimize sahip çıkmaktır” ifadesini kullandı. DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi Küçük, başkanlığındaki toplantıda ayrıca çalışma hayatının sorunları ve örgütlenme çalışmalarına hız verilmesi konuları da görüşüldü.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.