Kılıç: Asıl beka sorunu enflasyondur

SİYASET 12.05.2023 - 12:50, Güncelleme: 12.05.2023 - 12:50
 

Kılıç: Asıl beka sorunu enflasyondur

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Adayı ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, iktidarın; “Ülkeyi eyaletlere bölmeyi vaat ediyorlar, bundan öte beka meselesi var mı?” söylemine tepki gösterdi.

haberimizvar.net- Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam eden Kılıç, Döşemealtı ve Kepez ilçelerinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Genel seçimleri Millet İttifakı’nın kazanması halinde beka sorunu oluşacağı yönünde algı oluşturulmaya çalışıldığını ve milletin artık bu tür söylemlere itibar etmediğini dile getiren Kılıç, şunları kaydetti: “Kimse bu ülkeyi bölemez, birlik beraberliğimizi bozamaz. Kim neyi vadediyor? Sizler algı operasyonu yaparak oy devşirmeye çalışıyorsunuz. Eğer beka sorununu konuşacaksak yüksek enflasyonu konuşalım. Evet, yüksek enflasyon, kelimenin gerçek anlamıyla bu ülke için bir ‘beka’ sorunudur! Yüksek enflasyon; derinleşen ve kronik hale gelen yoksulluk demektir; temel ihtiyaçların giderilememesi, toplumsal huzurun tahribata uğraması demektir; böylece ülkenin sosyal, ekonomik ve politik istikrarsızlık anaforuna yakalanması demektir. Yüksek enflasyon; neden olduğu yoksullukla birlikte geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yeterli düzeyde beslenememesi demektir; gençlerin uyuşturucu batağına düşmesi için uygun zemin demektir ve enflasyon ahlaki temelleri ve toplumsal bağları sarsan zehirli bir sarmaşık gibidir. Kısaca, enflasyon toplumsal yıkım demektir.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Adayı ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, iktidarın; “Ülkeyi eyaletlere bölmeyi vaat ediyorlar, bundan öte beka meselesi var mı?” söylemine tepki gösterdi.

haberimizvar.net- Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam eden Kılıç, Döşemealtı ve Kepez ilçelerinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Genel seçimleri Millet İttifakı’nın kazanması halinde beka sorunu oluşacağı yönünde algı oluşturulmaya çalışıldığını ve milletin artık bu tür söylemlere itibar etmediğini dile getiren Kılıç, şunları kaydetti:

“Kimse bu ülkeyi bölemez, birlik beraberliğimizi bozamaz. Kim neyi vadediyor? Sizler algı operasyonu yaparak oy devşirmeye çalışıyorsunuz. Eğer beka sorununu konuşacaksak yüksek enflasyonu konuşalım. Evet, yüksek enflasyon, kelimenin gerçek anlamıyla bu ülke için bir ‘beka’ sorunudur! Yüksek enflasyon; derinleşen ve kronik hale gelen yoksulluk demektir; temel ihtiyaçların giderilememesi, toplumsal huzurun tahribata uğraması demektir; böylece ülkenin sosyal, ekonomik ve politik istikrarsızlık anaforuna yakalanması demektir. Yüksek enflasyon; neden olduğu yoksullukla birlikte geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yeterli düzeyde beslenememesi demektir; gençlerin uyuşturucu batağına düşmesi için uygun zemin demektir ve enflasyon ahlaki temelleri ve toplumsal bağları sarsan zehirli bir sarmaşık gibidir. Kısaca, enflasyon toplumsal yıkım demektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.