Kılıçdaroğlu gitti yasak bitti

EKONOMİ 10.11.2023 - 10:42, Güncelleme: 10.11.2023 - 10:42
 

Kılıçdaroğlu gitti yasak bitti

Halk TV'de Serhan Asker'in sunduğu 'Görkemli Hatıralar' programı yasaklandığı Antalya'da yeniden başlıyor. Serhan Asker'le Görkemli Hatırılar, 11 Kasım Cumartesi günü (yarın) saat 10.00'da Muratpaşa Belediyesi'nin Erdal İnönü Parkı'nda gerçekleştirilecek. CHP'li Döşemealtı Belediyesi'nin ev sahipliği öncesinde yasaklanan Görkemli Hatıralar programı, yarın CHP'li Muratpaşa Belediyesi'nin ev sahipliğinde yeniden başlayacak.

haberimizvar.net- Halk TV'de Serhan Asker'in sunduğu Görkemli Hatıralar Programı uzun bir aradan sonra yasaklandığı Antalya'da yeniden başlıyor. CHP'li Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Görkemli Hatıralar programı 23 Temmuz 2023 Pazar günü dönemin CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'in genelgesi doğrultusunda yayının başlamasına dakikalar kala yasaklanmıştı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, programın yasaklanmasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamayı yapmıştı: "CHP Genel Merkezimiz tarafından gönderilmiş olan genelge doğrultusunda Halk TV'de bugün yayınlanacak olan Görkemli Hatıralar programımız iptal edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" CHP'li belediyelerin sponsorluğunda yapılan ve Antalya'da yasaklanan Serhan Asker'le Görkemli Hatıralar programı eski formatı ile Antalya'da başlıyor. CHP ile Halk TV'nin arasına açan gelişmeler, seçimlerden sonra önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partinin A Takımı'nda yaptığı değişiklikte Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirdiği Eren Erdem'in Halk TV ile köprüleri atıp, parti örgütüne genelge göndererek Görkemli Hatıralar programını yasaklamıştı. Görkemli Hatıralar'ın Eren Erdem'in talimatı doğrultusunda yasaklanması yoğun tartışmalara neden olurken, Serhan Asker de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Erdem'i eleştirmişti. Serhan Asker, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer vermişti: "Görkemli Hatıralar bir darbe yedi. 3.5 senedir yollardayız. Kar kış pandemi demeden ülkemizi tanıtmaya çalışıyoruz. Fakat bugün CHP Genel Başkan Yardımcısı olduğunu söyleyen birinin talimatıyla Kırkgöz Hanı'nda programı yapacaktık yaptırmadılar. Sizin programınız, halkın programı bugün bir yasakla karşılaştı. O Genel başkan yardımcısı yapılmayacak dedi. Büyük bir kırgınlık içerisindeyiz ama susmayacağız." CHP'Lİ BELEDİYEDE YASAKLANDI; CHP'Lİ BELEDİYEDE BAŞLIYOR CHP'li Döşemeltı Belediye Başkanı Turgay Genç'in ev sahipliğinde 23 Temmuz 2023 Pazar günü Antalya'da yasaklanan Serhan Asker'le Görkemli Hatıralar, bir başka CHP'li Belediye Başkanı'nın ev sahipliğinde 11 Kasım Cumartesi günü Antalya'da yeniden başlıyor. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın ev sahipliğinde yarın saat 10.00'da Erdal İnönü Parkı'nda gerçekleştirilecek olan Serhan Asker'le Görkemli Hatıralar'a Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yazar, Araştırmacı Dr. Erol Mütercimler ve sanatçı Musa Eroğlu konuk olarak katılacaklar.
Halk TV'de Serhan Asker'in sunduğu 'Görkemli Hatıralar' programı yasaklandığı Antalya'da yeniden başlıyor. Serhan Asker'le Görkemli Hatırılar, 11 Kasım Cumartesi günü (yarın) saat 10.00'da Muratpaşa Belediyesi'nin Erdal İnönü Parkı'nda gerçekleştirilecek. CHP'li Döşemealtı Belediyesi'nin ev sahipliği öncesinde yasaklanan Görkemli Hatıralar programı, yarın CHP'li Muratpaşa Belediyesi'nin ev sahipliğinde yeniden başlayacak.

haberimizvar.net- Halk TV'de Serhan Asker'in sunduğu Görkemli Hatıralar Programı uzun bir aradan sonra yasaklandığı Antalya'da yeniden başlıyor. CHP'li Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Görkemli Hatıralar programı 23 Temmuz 2023 Pazar günü dönemin CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'in genelgesi doğrultusunda yayının başlamasına dakikalar kala yasaklanmıştı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, programın yasaklanmasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamayı yapmıştı: "CHP Genel Merkezimiz tarafından gönderilmiş olan genelge doğrultusunda Halk TV'de bugün yayınlanacak olan Görkemli Hatıralar programımız iptal edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" CHP'li belediyelerin sponsorluğunda yapılan ve Antalya'da yasaklanan Serhan Asker'le Görkemli Hatıralar programı eski formatı ile Antalya'da başlıyor. CHP ile Halk TV'nin arasına açan gelişmeler, seçimlerden sonra önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partinin A Takımı'nda yaptığı değişiklikte Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirdiği Eren Erdem'in Halk TV ile köprüleri atıp, parti örgütüne genelge göndererek Görkemli Hatıralar programını yasaklamıştı. Görkemli Hatıralar'ın Eren Erdem'in talimatı doğrultusunda yasaklanması yoğun tartışmalara neden olurken, Serhan Asker de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Erdem'i eleştirmişti. Serhan Asker, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer vermişti: " Görkemli Hatıralar bir darbe yedi. 3.5 senedir yollardayız. Kar kış pandemi demeden ülkemizi tanıtmaya çalışıyoruz. Fakat bugün CHP Genel Başkan Yardımcısı olduğunu söyleyen birinin talimatıyla Kırkgöz Hanı'nda programı yapacaktık yaptırmadılar. Sizin programınız, halkın programı bugün bir yasakla karşılaştı. O Genel başkan yardımcısı yapılmayacak dedi. Büyük bir kırgınlık içerisindeyiz ama susmayacağız."

CHP'Lİ BELEDİYEDE YASAKLANDI; CHP'Lİ BELEDİYEDE BAŞLIYOR

CHP'li Döşemeltı Belediye Başkanı Turgay Genç'in ev sahipliğinde 23 Temmuz 2023 Pazar günü Antalya'da yasaklanan Serhan Asker'le Görkemli Hatıralar, bir başka CHP'li Belediye Başkanı'nın ev sahipliğinde 11 Kasım Cumartesi günü Antalya'da yeniden başlıyor. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın ev sahipliğinde yarın saat 10.00'da Erdal İnönü Parkı'nda gerçekleştirilecek olan Serhan Asker'le Görkemli Hatıralar'a Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yazar, Araştırmacı Dr. Erol Mütercimler ve sanatçı Musa Eroğlu konuk olarak katılacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.