Kılıçdaroğlu Kemer’de

SİYASET 21.12.2022 - 16:32, Güncelleme: 21.12.2022 - 16:32
 

Kılıçdaroğlu Kemer’de

Antalya’da bir dizi programlar gerçekleştirmek için gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kemer İlçesi’nde Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile birlikte ile Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nu ziyaret etti.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu önünde CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar karşıladı.  Kurs merkezi girişinde çiçeklerle karşılanan Kılıçdaroğlu, kurs merkezini Başkan Topaloğlu ile birlikte gezdi. Burada kurs müdürü Suat Göv’den kurs merkezi hakkında bilgiler alan Kılıçdaroğlu, öğrencilerle sohbet edip eğitim hayatlarında başarılar dileyerek nasihatlerde bulundu. Belediye Başkanı Topaloğlu’nun eğitime yaptığı destekleri yakından takip ettiklerine dikkat çeken Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Başkan Topaloğlu’na teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Kılıçdaroğlu, kurs merkezi çıkışında öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.      
Antalya’da bir dizi programlar gerçekleştirmek için gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kemer İlçesi’nde Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile birlikte ile Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nu ziyaret etti.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu önünde CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar karşıladı.  Kurs merkezi girişinde çiçeklerle karşılanan Kılıçdaroğlu, kurs merkezini Başkan Topaloğlu ile birlikte gezdi. Burada kurs müdürü Suat Göv’den kurs merkezi hakkında bilgiler alan Kılıçdaroğlu, öğrencilerle sohbet edip eğitim hayatlarında başarılar dileyerek nasihatlerde bulundu.

Belediye Başkanı Topaloğlu’nun eğitime yaptığı destekleri yakından takip ettiklerine dikkat çeken Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Başkan Topaloğlu’na teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Kılıçdaroğlu, kurs merkezi çıkışında öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.