Kılıçdaroğlu: KPSS şaibeli

GÜNDEM 03.08.2022 - 11:31, Güncelleme: 03.08.2022 - 11:31
 

Kılıçdaroğlu: KPSS şaibeli

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluu, KPSS sınavıyla ilgili iddialarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz Pazar günü yapılan 2022 KPSS’deki bazı soruların bir yayınevinin deneme sınavı sorularıyla aynı olduğu yönündeki iddialar konusunda açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,’KPSS şaibeli” yorumunda bulundu. SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından şunları paylaştı: “KPSS ile ilgili yorum yapmıyorum çünkü sınavın şaibesi bir yana, mülakatlar zaten şaibeli, haliyle sonuçlar kesin şaibeli. Bakanlığa da bunun için gitmiştim. Sarayın kendi şaibesini çözme şovuna ise sadece gülüyorum. Merak etmeyin, birkaç ay sonra kökten çözeceğiz.”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluu, KPSS sınavıyla ilgili iddialarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz Pazar günü yapılan 2022 KPSS’deki bazı soruların bir yayınevinin deneme sınavı sorularıyla aynı olduğu yönündeki iddialar konusunda açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,’KPSS şaibeli” yorumunda bulundu.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından şunları paylaştı:

“KPSS ile ilgili yorum yapmıyorum çünkü sınavın şaibesi bir yana, mülakatlar zaten şaibeli, haliyle sonuçlar kesin şaibeli. Bakanlığa da bunun için gitmiştim. Sarayın kendi şaibesini çözme şovuna ise sadece gülüyorum. Merak etmeyin, birkaç ay sonra kökten çözeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.