Kılıçdaroğlu’na da, Akşener’e de lazım

GÜNDEM 27.07.2021 - 14:56, Güncelleme: 27.07.2021 - 14:56
 

Kılıçdaroğlu’na da, Akşener’e de lazım

Yeni bir sosyal medya yasası yapacaklarını belirten TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı AKP’li Hüseyin Yayman, “Bu işin A partisi, B partisi yok. Bu yasa Kemal Kılıçdaroğlu’na da, Meral Akşener’e de lazım, herkese lazım” dedi.

haberimizvar.net- TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, yeniden tartışmaya açılan sosyal medya düzenlemeleri hakkında konuştu. AKP Kırıkhan İlçe Başkanlığı’nda konuşan Yayman, bu yasanın gerekli olduğunu anlattı. Sosyal medya yasasını çıkartacaklarını söyleyen Yayman, “Kişilik suikastı yapanlar, itibar suikastı yapanlar, kendi kimliklerini ve gerçek yüzlerini gizleyerek ona buna iftira atanlar, ırkçılık, faşizm yapanlar, kadınlara, çocuklara istismarda bulunanlar, bütün bunlara karşı Allah izin verirse yeni bir sosyal medya yasası yapacağız” dedi. EN BÜYÜK CEZAYI HUKUK VERECEK Yayman şunları söyledi: “Facebook’ta da, Instagram’da da. Twitter’da da isimsiz hesaplarda millete, devlete, mukaddesata, bayrağa, camiye, seçilmiş Cumhurbaşkanı’na hakaret, küfredenlere en büyük cezayı hukuk verecek. Cumhurbaşkanımız ve İletişim Başkanımız bu konuda çok önemli açıklamalar yaptı. Biz de TBMM Dijital Mecralar Komisyonu olarak bu konunun takipçisi olacağız. Bu işin A partisi, B partisi yok, bu sosyal medya yasası Kemal Kılıçdaroğlu’na da Meral Akşener’e de lazım, herkese lazım. İnşallah bu yasayı getireceğiz”. 
Yeni bir sosyal medya yasası yapacaklarını belirten TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı AKP’li Hüseyin Yayman, “Bu işin A partisi, B partisi yok. Bu yasa Kemal Kılıçdaroğlu’na da, Meral Akşener’e de lazım, herkese lazım” dedi.

haberimizvar.net-  TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, yeniden tartışmaya açılan sosyal medya düzenlemeleri hakkında konuştu. AKP Kırıkhan İlçe Başkanlığı’nda konuşan Yayman, bu yasanın gerekli olduğunu anlattı. Sosyal medya yasasını çıkartacaklarını söyleyen Yayman, “Kişilik suikastı yapanlar, itibar suikastı yapanlar, kendi kimliklerini ve gerçek yüzlerini gizleyerek ona buna iftira atanlar, ırkçılık, faşizm yapanlar, kadınlara, çocuklara istismarda bulunanlar, bütün bunlara karşı Allah izin verirse yeni bir sosyal medya yasası yapacağız” dedi.

EN BÜYÜK CEZAYI HUKUK VERECEK

Yayman şunları söyledi: “Facebook’ta da, Instagram’da da. Twitter’da da isimsiz hesaplarda millete, devlete, mukaddesata, bayrağa, camiye, seçilmiş Cumhurbaşkanı’na hakaret, küfredenlere en büyük cezayı hukuk verecek. Cumhurbaşkanımız ve İletişim Başkanımız bu konuda çok önemli açıklamalar yaptı. Biz de TBMM Dijital Mecralar Komisyonu olarak bu konunun takipçisi olacağız. Bu işin A partisi, B partisi yok, bu sosyal medya yasası Kemal Kılıçdaroğlu’na da Meral Akşener’e de lazım, herkese lazım. İnşallah bu yasayı getireceğiz”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.