Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Hiçbir anlaşmaya imza atamayacaksın

GÜNDEM 17.08.2021 - 15:08, Güncelleme: 17.08.2021 - 15:08
 

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Hiçbir anlaşmaya imza atamayacaksın

Sığınmacılarla ilgili Erdoğan’a tepki gösteren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Sığınmacılar İran’dan geliyor. İran yerine neden Taliban’la konuşuyorsun? Yeni sığınmacılar getirecek hiçbir anlaşmaya imza atamayacaksın Erdoğan” dedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afgan sığınmacı sorununa ilişkin sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu. Sığınmacı politikasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tepki gösteren Kılıçdaroğlu, “Sığınmacı İran’dan geliyor, İran yerine neden Taliban’la konuşuyorsun? Yeni sığınmacılar getirecek hiçbir anlaşmaya imza atamayacaksın” ifadelerini kullandı.  BU SORUNUN YANITINI SİZ VERİN  Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımlarda, “Avrupa liderleri ‘Afganistan sığınmacı sorununu Türkiye ile halletmeliyiz’ demeye başladılar. AB neden İran’la değil de Türkiye ile konuşalım diyor? Komşu değiliz, neden biz? Siz verin bu sorunun yanıtını sevgili halkım. Sizce İran böyle bir sığınmacı anlaşmasına ‘evet’ der mi?” diye sordu.  SIĞINMACI İRAN’LA GÖRÜŞÜLMELİ  CHP lideri Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Saray iktidarı ne yapıyor? Taliban'la konuşacağım diyor. Afganistan’la aramızda 2 bin 940 kilometre mesafe var, sığınmacı İran’dan geliyor, İran yerine neden Taliban’la konuşuyorsun? Bir kez daha söylüyorum, yeni sığınmacılar getirecek hiçbir anlaşmaya imza atamayacaksın Erdoğan!”  
Sığınmacılarla ilgili Erdoğan’a tepki gösteren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Sığınmacılar İran’dan geliyor. İran yerine neden Taliban’la konuşuyorsun? Yeni sığınmacılar getirecek hiçbir anlaşmaya imza atamayacaksın Erdoğan” dedi.

haberimizvar.net-  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afgan sığınmacı sorununa ilişkin sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu. Sığınmacı politikasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tepki gösteren Kılıçdaroğlu, “ Sığınmacı İran’dan geliyor, İran yerine neden Taliban’la konuşuyorsun? Yeni sığınmacılar getirecek hiçbir anlaşmaya imza atamayacaksın” ifadelerini kullandı.

 BU SORUNUN YANITINI SİZ VERİN

  Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımlarda, “Avrupa liderleri ‘Afganistan sığınmacı sorununu Türkiye ile halletmeliyiz’ demeye başladılar. AB neden İran’la değil de Türkiye ile konuşalım diyor? Komşu değiliz, neden biz? Siz verin bu sorunun yanıtını sevgili halkım. Sizce İran böyle bir sığınmacı anlaşmasına ‘evet’ der mi?” diye sordu.

 SIĞINMACI İRAN’LA GÖRÜŞÜLMELİ

  CHP lideri Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Saray iktidarı ne yapıyor? Taliban'la konuşacağım diyor. Afganistan’la aramızda 2 bin 940 kilometre mesafe var, sığınmacı İran’dan geliyor, İran yerine neden Taliban’la konuşuyorsun? Bir kez daha söylüyorum, yeni sığınmacılar getirecek hiçbir anlaşmaya imza atamayacaksın Erdoğan!”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.