Kılıçdaroğlu'ndan Süleyman Soylu'ya 10 kuruşluk dava

GÜNDEM 29.05.2021 - 14:08, Güncelleme: 29.05.2021 - 14:08
 

Kılıçdaroğlu'ndan Süleyman Soylu'ya 10 kuruşluk dava

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 10 kuruşluk dava açıldı.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında 10 kuruşluk dava açtıklarını duyurdu. Çelik, dava hakkında yaptığı paylaşımda "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun muhataba biçtiği değer gereğince..." diye de not düştü.   Soylu, Sedat Peker'in açıklamaları sonrası suç örgütleri ile ilişkileri açığa çıktıktan sonra, Kemal Kılıçdaroğlu'nu suç örgütleri ile yan yana yürümekle suçlamıştı. Soylu, Peker'e "Kemal Kılıçdaroğlu gibi ağabeyin var" diye seslenmişti. Çelik'in açıklaması şöyle:
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 10 kuruşluk dava açıldı.

haberimizvar.net-  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında 10 kuruşluk dava açtıklarını duyurdu.

Çelik, dava hakkında yaptığı paylaşımda "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun muhataba biçtiği değer gereğince..." diye de not düştü.

 

Soylu, Sedat Peker'in açıklamaları sonrası suç örgütleri ile ilişkileri açığa çıktıktan sonra, Kemal Kılıçdaroğlu'nu suç örgütleri ile yan yana yürümekle suçlamıştı. Soylu, Peker'e " Kemal Kılıçdaroğlu gibi ağabeyin var" diye seslenmişti.

Çelik'in açıklaması şöyle:

kilicdaroglu-ndan-suleyman-soylu-ya-10-kurusluk-dava-881186-1.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.