Kılıçdaroğlu'nun elektriği açıldı

GÜNDEM 28.04.2022 - 11:34, Güncelleme: 28.04.2022 - 11:34
 

Kılıçdaroğlu'nun elektriği açıldı

Faturasını ödeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eylemi sona erdi.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturasını ödedi. Kılıçdaroğlu'nun evinin elektriği tekrar verildi. Daha önce 'elektrik faturalarını ödemeyeceğini' açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin elektriği 21 Nisan'da kesilmişti. Bir hafta karanlıkta kalacağını açıklayan CHP lideri, bugün itibariyle faturasını öderken elektrik kullanımı sağlandı. Elektrik faturasını ödemeyen Kılıçdaroğlu, "Bu eylemim bir sivil itaatsizlik çağrısı değildir. Bir direniştir. Eylemim ülkenin karanlıkta kalan ailelerine, çocuklarına ses olmak içindir" demişti. Elektrik faturalarına gelen zamları protesto etmek amacıyla, elektrik faturasını ödemeyen Kılıçdaroğlu'nun evinin elektriği Sabancı Grubu'na ait olan Başkent Elektrik tarafından kesilmişti.  
Faturasını ödeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eylemi sona erdi.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturasını ödedi. Kılıçdaroğlu'nun evinin elektriği tekrar verildi.

Daha önce 'elektrik faturalarını ödemeyeceğini' açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin elektriği 21 Nisan'da kesilmişti. Bir hafta karanlıkta kalacağını açıklayan CHP lideri, bugün itibariyle faturasını öderken elektrik kullanımı sağlandı.

Elektrik faturasını ödemeyen Kılıçdaroğlu, "Bu eylemim bir sivil itaatsizlik çağrısı değildir. Bir direniştir. Eylemim ülkenin karanlıkta kalan ailelerine, çocuklarına ses olmak içindir" demişti.

Elektrik faturalarına gelen zamları protesto etmek amacıyla, elektrik faturasını ödemeyen Kılıçdaroğlu'nun evinin elektriği Sabancı Grubu'na ait olan Başkent Elektrik tarafından kesilmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.