Kılıçdaroğlu’nun kuzeni ASAT’a atandı

GÜNDEM 14.12.2020 - 15:18, Güncelleme: 14.12.2020 - 15:18
 

Kılıçdaroğlu’nun kuzeni ASAT’a atandı

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, korona tedavisi tamamlandıktan sonra, bizzat Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun isteği üzerine genel sekreter yardımcısı olarak atanan Hüseyin Karakuş’u kızağa alarak Özel Kalem emrine ‘uzman’ olarak verdi.

haberimizvar.net-  Karakuş’un kızağa alınmasına partililerden gelen tepki üzerine, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kuzeni Hasan Karabulut ASAT Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı. Antalya Vergi Denetim Daire Başkanlığı’nda vergi müfettişi olarak çalışan Hasan Karabulut, daha önce Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Çevikol Tuncer tarafından belediyeye davet edilmiş ve yapılan görüşme basına yansımıştı.   BÖCEK’TEN İYİ PARTİ HAMLESİ   Muhittin Böcek’in ikinci hamlesi de İYİ Parti tabanına yönelik oldu. İYİ Parti’nin Aksu belediye başkan adayı olan ve seçimlerden sonra Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanı olarak atanan Durmuş Ali Arslan, Hüseyin Karakuş’tan boşalan genel sekreter yardımcılığına getirildi. Büyükşehir Belediyesi’nde 4 genel sekreter yardımcılığı bulunuyor. Geçmişte Konyaaltı Belediyesi’nde Başkan Böcek’le birlikte çalışan Ramazan Demir, Mustafa Gürbüz ve Tuncay Sarıhan yerel seçimlerin ardından Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreter yardımcısı olarak görev yapmaya başlamıştı.  
CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, korona tedavisi tamamlandıktan sonra, bizzat Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun isteği üzerine genel sekreter yardımcısı olarak atanan Hüseyin Karakuş’u kızağa alarak Özel Kalem emrine ‘uzman’ olarak verdi.

haberimizvar.net-  Karakuş’un kızağa alınmasına partililerden gelen tepki üzerine, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kuzeni Hasan Karabulut ASAT Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı. Antalya Vergi Denetim Daire Başkanlığı’nda vergi müfettişi olarak çalışan Hasan Karabulut, daha önce Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Çevikol Tuncer tarafından belediyeye davet edilmiş ve yapılan görüşme basına yansımıştı.

 

BÖCEK’TEN İYİ PARTİ HAMLESİ

 

Muhittin Böcek’in ikinci hamlesi de İYİ Parti tabanına yönelik oldu. İYİ Parti’nin Aksu belediye başkan adayı olan ve seçimlerden sonra Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanı olarak atanan Durmuş Ali Arslan, Hüseyin Karakuş’tan boşalan genel sekreter yardımcılığına getirildi. Büyükşehir Belediyesi’nde 4 genel sekreter yardımcılığı bulunuyor. Geçmişte Konyaaltı Belediyesi’nde Başkan Böcek’le birlikte çalışan Ramazan Demir, Mustafa Gürbüz ve Tuncay Sarıhan yerel seçimlerin ardından Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreter yardımcısı olarak görev yapmaya başlamıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.