Kılıçdaroğlu’nun seçim ofisi açıldı

SİYASET 24.04.2023 - 21:07, Güncelleme: 24.04.2023 - 21:09
 

Kılıçdaroğlu’nun seçim ofisi açıldı

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Antalya Seçim Ofisi düzenlenen törenle açıldı

HABERİMİZVAR - Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Antalya Seçim Ofisi düzenlenen törenle açıldı. Gürsu Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde açılan Seçim Ofisi’nin açılışına CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İyi Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Deva Partisi İl Başkanı Emre Karaşin, Gelecek Partisi İl Başkanı Mevlüt Demir, Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Çil, ilçe belediye başkanları, milletvekili adayları ve vatandaşlar katıldı. KILIÇDAROĞLU CUMHURBAŞKANI OLACAK Törende konuşan CHP İl Başkanı Nurettin Cengiz, “Antalya’ya sözümüz var. Aydınlık bir gelecek için Millet İttifakı Cumhurbaşkanlığı Seçim Merkezimizin açılışını büyük bir çoşkuyla açtık. Sana söz 14 Mayıs'ta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu ülkenin 13. Cumhurbaşkanı olacak, Millet İttifakı iktidar olacak” dedi
Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Antalya Seçim Ofisi düzenlenen törenle açıldı

HABERİMİZVAR - Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Antalya Seçim Ofisi düzenlenen törenle açıldı. Gürsu Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde açılan Seçim Ofisi’nin açılışına CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İyi Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Deva Partisi İl Başkanı Emre Karaşin, Gelecek Partisi İl Başkanı Mevlüt Demir, Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, Demokrat Parti İl Başkanı Mahmut Çil, ilçe belediye başkanları, milletvekili adayları ve vatandaşlar katıldı.

KILIÇDAROĞLU CUMHURBAŞKANI OLACAK

Törende konuşan CHP İl Başkanı Nurettin Cengiz, “Antalya’ya sözümüz var. Aydınlık bir gelecek için Millet İttifakı Cumhurbaşkanlığı Seçim Merkezimizin açılışını büyük bir çoşkuyla açtık. Sana söz 14 Mayıs'ta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu ülkenin 13. Cumhurbaşkanı olacak, Millet İttifakı iktidar olacak” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.