Kim ne kadar maaş alıyor?

SİYASET 28.02.2024 - 16:44, Güncelleme: 28.02.2024 - 16:44
 

Kim ne kadar maaş alıyor?

Belediye başkanlarının maaşları nüfusa göre değişiyor. Antalya'da en yüksek maaşı 176 bin 735 lira ile Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek alıyor. Antalyalı belediye başkanları arasında en azı maaşı ile 54 bin 995 lira ile İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ve Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren alıyor.

haberimizvar.net- Kamuoyunda belediye başkanlarının maaşı hep merak edilir. Belediye başkanlarının maaşı nüfusa göre belirleniyor. Antalya'da  en yüksek maaşı 176 bin  735 lira ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek alıyor. En düşük maaşı ile nüfusları diğer ilçelere göre daha az olan İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ile Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren alıyor. İbradı ve Gündoğmuş belediye başkanlarına ödenen maaş ise 54 bin 995 lira.. Antalya'da diğer belediye başkanlarının maaşları ise şöyle: Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü: 119 bin 669 lira, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal: 119 bin 669 lira. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen: 104 bin 452 lira. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan: 89 bin 234 lira. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek ve Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi: 77 bin 821 lira. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz ve Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan: 62 bin 604 lira. 31 Mart seçimlerinden sonra Antalya'da belediye başkanlarının aldıkları maaş değişmeyecek ama başkanlık koltuğundaki isimlerin önemli bir bölümü değişecek. Yeni seçilecek belediye başkanları ile koltuklarını koruyacak belediye başkanları nüfusa göre belirlenen maaşı alacaklar.
Belediye başkanlarının maaşları nüfusa göre değişiyor. Antalya'da en yüksek maaşı 176 bin 735 lira ile Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek alıyor. Antalyalı belediye başkanları arasında en azı maaşı ile 54 bin 995 lira ile İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ve Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren alıyor.

haberimizvar.net- Kamuoyunda belediye başkanlarının maaşı hep merak edilir. Belediye başkanlarının maaşı nüfusa göre belirleniyor. Antalya'da  en yüksek maaşı 176 bin  735 lira ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek alıyor. En düşük maaşı ile nüfusları diğer ilçelere göre daha az olan İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ile Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren alıyor. İbradı ve Gündoğmuş belediye başkanlarına ödenen maaş ise 54 bin 995 lira..

Antalya'da diğer belediye başkanlarının maaşları ise şöyle:

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü: 119 bin 669 lira, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal: 119 bin 669 lira. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen: 104 bin 452 lira. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan: 89 bin 234 lira. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek ve Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi: 77 bin 821 lira. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz ve Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan: 62 bin 604 lira.

31 Mart seçimlerinden sonra Antalya'da belediye başkanlarının aldıkları maaş değişmeyecek ama başkanlık koltuğundaki isimlerin önemli bir bölümü değişecek. Yeni seçilecek belediye başkanları ile koltuklarını koruyacak belediye başkanları nüfusa göre belirlenen maaşı alacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.