Kim, neden saldırır?

ASAYİŞ 22.06.2023 - 16:40, Güncelleme: 22.06.2023 - 16:40
 

Kim, neden saldırır?

Daha önce bir çok saldırıya maruz kalan Muratpaşa Belediye işletmelerine bu kez de plaj eklendi. Belediyenin ücretsiz halk plajındaki şemsiyeler bir şahıs tarafından denize atıldı. Yaşananlar kameraya yansıdı.

haberimizvar.net- Antalya'da Muratpaşa Belediyesi tarafından açılan ve işletilen mavi bayraklı Konserve Koyu Halk Plajı'na kimliği belirsiz bir kişi gece saatlerinde zarar verdi. Plajda havluyla yüzünü gizleyen kişi, güvenlik kamerası önünde belediyeye ait plaj şemsiyelerini tek tek denize attı, tüm şemsiyeler denizin üstünde görüldü. Şahıs daha sonra şezlonglara yöneldi ama şezlonglar yere sabitlendiği için denize atamadı. Yaşananlarla ilgili olarak Muratpaşa Belediyesi güvenlik tedbirleri alırken, Belediye Başkanı Ümit Uysal yaşananları sosyal medya hesabından paylaştı. Uysal paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili komşularım; Dün gece falez bandında bulunan belediyemize ait Konserve Koyu Falez Plajı’mıza çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. Tüm komşularımıza açık tutmak ve herkesin çok uygun fiyatlarla yararlanması için büyük çaba gösterdiğimiz halk plajımızda sabah tüm şemsiyelerimizi denize atılmış halde bulduk. Kamera kayıtlarını incelediğimizde de gerçek niyetini henüz bilemediğimiz bir şahsın plaja gelerek tüm şemsiyeleri denize attığını gördük. Kıyılarımızı halkın kullanımına açmak için gösterdiğimiz çaba ve çalışmalar sonucunda büyük bir kazanım olarak sekiz yıldır falez kıyı bandımız halkımızın kullanımında. Elbette bundan rahatsız olan kimi rant çevreleri de var. Yıllardır alıştıkları düzen 8 yıldır artık işlemiyor diye rahatsızlar. Hiç kimsenin şüphesi olmasın hiçbir saldırı bizi yıldıramaz, çalışmalarımızdan alıkoyamaz. Biz halk plajlarımızı açık tutmaya, yüksek kalitede, mavi bayrak standardında tüm komşularımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Hep birlikte halkımızın malı olan, herkesin ücretsiz girebildiği ve uygun fiyatlarla hizmet alabildiği bu kamuya açık alanlara sahip çıkmaya devam edeceğiz. Muratpaşa’mızda kıyılar halkımızındır.’’  
Daha önce bir çok saldırıya maruz kalan Muratpaşa Belediye işletmelerine bu kez de plaj eklendi. Belediyenin ücretsiz halk plajındaki şemsiyeler bir şahıs tarafından denize atıldı. Yaşananlar kameraya yansıdı.

haberimizvar.net- Antalya'da Muratpaşa Belediyesi tarafından açılan ve işletilen mavi bayraklı Konserve Koyu Halk Plajı'na kimliği belirsiz bir kişi gece saatlerinde zarar verdi. Plajda havluyla yüzünü gizleyen kişi, güvenlik kamerası önünde belediyeye ait plaj şemsiyelerini tek tek denize attı, tüm şemsiyeler denizin üstünde görüldü. Şahıs daha sonra şezlonglara yöneldi ama şezlonglar yere sabitlendiği için denize atamadı.

Yaşananlarla ilgili olarak Muratpaşa Belediyesi güvenlik tedbirleri alırken, Belediye Başkanı Ümit Uysal yaşananları sosyal medya hesabından paylaştı. Uysal paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili komşularım;

Dün gece falez bandında bulunan belediyemize ait Konserve Koyu Falez Plajı’mıza çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. Tüm komşularımıza açık tutmak ve herkesin çok uygun fiyatlarla yararlanması için büyük çaba gösterdiğimiz halk plajımızda sabah tüm şemsiyelerimizi denize atılmış halde bulduk. Kamera kayıtlarını incelediğimizde de gerçek niyetini henüz bilemediğimiz bir şahsın plaja gelerek tüm şemsiyeleri denize attığını gördük.

Kıyılarımızı halkın kullanımına açmak için gösterdiğimiz çaba ve çalışmalar sonucunda büyük bir kazanım olarak sekiz yıldır falez kıyı bandımız halkımızın kullanımında. Elbette bundan rahatsız olan kimi rant çevreleri de var. Yıllardır alıştıkları düzen 8 yıldır artık işlemiyor diye rahatsızlar. Hiç kimsenin şüphesi olmasın hiçbir saldırı bizi yıldıramaz, çalışmalarımızdan alıkoyamaz. Biz halk plajlarımızı açık tutmaya, yüksek kalitede, mavi bayrak standardında tüm komşularımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Hep birlikte halkımızın malı olan, herkesin ücretsiz girebildiği ve uygun fiyatlarla hizmet alabildiği bu kamuya açık alanlara sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Muratpaşa’mızda kıyılar halkımızındır.’’

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.