"Kimseye kırgınlığım yok"

YEREL 05.09.2023 - 15:31, Güncelleme: 05.09.2023 - 16:45
 

"Kimseye kırgınlığım yok"

VTV’de Yüksek Tansiyon programına konuk olan Böcek, 2018 yılında yakalandığı COVİD -19 hastalığı dönemi ve Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, katılığı televizyon programında gazeteci Ali Buldu’nun sorularını yanıtladı. Buldu’nun “kimseye kırgınlığınız var mı?” şeklindeki sorusuna Böcek, “Yok, hiçbir kimseye kırgınlığım olmaz benim, zaten Allah’a havale ettim bazılarını.” şeklinde cevap verdi. “ZAMANI GELİNCE GÜZEL ŞEYLER SÖYLEYECEĞİZ” Hani kötü zamanların iyi tarafları da vardır insanları tanırsınız özellikle de yanında sandıkların dediği işte bu. Fıtratta var demek ki…  Onun için kitap bile yazdım. O günleri hatırlamak istemiyorum. O, “İkinci Yaşam Siyaset Ve İhaneti” yazdırdılar bana. Keşke ihanet etmeselerdi. Zamanı gelince güzel şeyler söyleyeceğiz. CHP’ye hiçbir yanlışı olmadığını söyleyen Böcek,  “Partilime de tek bir yanlış yapmadım. Grup kararına aykırı hareket etmedim, hiç yamuk yanlış işim olmaz benim.” İfadelerini kullandı. BELEDİYE BAŞKANLARINI ELEŞTİRDİ Buldu’nun ilçe kongrelerinde yaşanan sert mücadeleler ve belediye başkanlarının kongrelere çok fazla müdahale etmesi ile ilgili soruya Başkan Böcek, “Bizde özgürlük var. 29 yıllık siyasi hayatımda diğer siyasi partilere bile başarı dileyen biriyim. Delegeliğe aday olanlar, partiye üye olanlar hepsi 31 Mart seçimlerinde bana çalıştı. Birkaçı hariç. Yani hepsi bana oy verdi. CHP’nin il başkanı kongre seçiminde ben yoktum. Kayseri maçına gittim. Gördüklerime üzülmüyor değilim. Sosyal medyada şunu gördüm; muhatap olmadığım biri neymiş de divan başkanına karışacağına işini yap demiş. Genel başkan seni görevden almış senin işin mi bu? Muhittin Böcek’i ağzına almak senin haddine mi? Bu sözlere bile cevap vermedim. Ben doğru olan, doğru işler yapan bütün arkadaşlarımın yanındayım. 19 ilçe başkanımızın seçimi tamamlandı. Bu yarışa katılan kazanan veya kaybedenlerin hepsi benim arkadaşım. Onlarla ilgili bir tereddüttüm kavgam kırgınlığım yok. Asla olmayacak. Belediye başkanları keşke bunları yapmasalardı. Bunlar bizi üzer. İl seçimine karışıp, karışmayacaklarını bilmiyorum. Onu da göreceğiz. Partililerimizde şu var; onlar Atatürk’ün devrimlerine inanmış, cumhuriyetimize, demokrasimize sahip çıkıyor. Birileri öyle garip mücadeleler verebilir” ifadelerine yer verdi. “ŞOVLARLA ADAY OLMAM, DİREKT ADAY OLURUM” Kendi adaylığı ile ilgili de konuşan Başkan Böcek, “Ben şovlarla, numaralarla aday olmam. Ben direkt aday olurum. Genel başkanımıza sadık biriyim. Hiçbir zaman kavga gürültü içerisinde olmam. Bunları çok doğruda bulmam. Buna rağmen de onlara karışmam. İsteyen istediğini yönlendirebilir. Benim o tarz şeylerle işim olmaz. Ben çok netim. Ben direk aday olurum. Ya da aday adayı olsam bile ilçeme geri dönmem. Çıktın mı yiğit olacaksın. Ben öyle ucuz şovla hileyle iş yapmam. Allah bana ikinci canı verdi. Bir dönem daha nasip olursa Antalyalılarımız takdir ederse aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğim. Hiç kimseyle kavgam olmayacak. Ben doğru olana devam edeceğim” dedi.
VTV’de Yüksek Tansiyon programına konuk olan Böcek, 2018 yılında yakalandığı COVİD -19 hastalığı dönemi ve Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, katılığı televizyon programında gazeteci Ali Buldu’nun sorularını yanıtladı.

Buldu’nun “kimseye kırgınlığınız var mı?” şeklindeki sorusuna Böcek, “Yok, hiçbir kimseye kırgınlığım olmaz benim, zaten Allah’a havale ettim bazılarını.” şeklinde cevap verdi.

“ZAMANI GELİNCE GÜZEL ŞEYLER SÖYLEYECEĞİZ”

Hani kötü zamanların iyi tarafları da vardır insanları tanırsınız özellikle de yanında sandıkların dediği işte bu. Fıtratta var demek ki…  Onun için kitap bile yazdım. O günleri hatırlamak istemiyorum. O, “İkinci Yaşam Siyaset Ve İhaneti” yazdırdılar bana. Keşke ihanet etmeselerdi. Zamanı gelince güzel şeyler söyleyeceğiz.

CHP’ye hiçbir yanlışı olmadığını söyleyen Böcek,  “Partilime de tek bir yanlış yapmadım. Grup kararına aykırı hareket etmedim, hiç yamuk yanlış işim olmaz benim.” İfadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANLARINI ELEŞTİRDİ

Buldu’nun ilçe kongrelerinde yaşanan sert mücadeleler ve belediye başkanlarının kongrelere çok fazla müdahale etmesi ile ilgili soruya Başkan Böcek, “Bizde özgürlük var. 29 yıllık siyasi hayatımda diğer siyasi partilere bile başarı dileyen biriyim. Delegeliğe aday olanlar, partiye üye olanlar hepsi 31 Mart seçimlerinde bana çalıştı. Birkaçı hariç. Yani hepsi bana oy verdi. CHP’nin il başkanı kongre seçiminde ben yoktum. Kayseri maçına gittim. Gördüklerime üzülmüyor değilim. Sosyal medyada şunu gördüm; muhatap olmadığım biri neymiş de divan başkanına karışacağına işini yap demiş. Genel başkan seni görevden almış senin işin mi bu? Muhittin Böcek’i ağzına almak senin haddine mi? Bu sözlere bile cevap vermedim. Ben doğru olan, doğru işler yapan bütün arkadaşlarımın yanındayım. 19 ilçe başkanımızın seçimi tamamlandı. Bu yarışa katılan kazanan veya kaybedenlerin hepsi benim arkadaşım. Onlarla ilgili bir tereddüttüm kavgam kırgınlığım yok. Asla olmayacak. Belediye başkanları keşke bunları yapmasalardı. Bunlar bizi üzer. İl seçimine karışıp, karışmayacaklarını bilmiyorum. Onu da göreceğiz. Partililerimizde şu var; onlar Atatürk’ün devrimlerine inanmış, cumhuriyetimize, demokrasimize sahip çıkıyor. Birileri öyle garip mücadeleler verebilir” ifadelerine yer verdi.

“ŞOVLARLA ADAY OLMAM, DİREKT ADAY OLURUM”

Kendi adaylığı ile ilgili de konuşan Başkan Böcek, “Ben şovlarla, numaralarla aday olmam. Ben direkt aday olurum. Genel başkanımıza sadık biriyim. Hiçbir zaman kavga gürültü içerisinde olmam. Bunları çok doğruda bulmam. Buna rağmen de onlara karışmam. İsteyen istediğini yönlendirebilir. Benim o tarz şeylerle işim olmaz. Ben çok netim. Ben direk aday olurum. Ya da aday adayı olsam bile ilçeme geri dönmem. Çıktın mı yiğit olacaksın. Ben öyle ucuz şovla hileyle iş yapmam. Allah bana ikinci canı verdi. Bir dönem daha nasip olursa Antalyalılarımız takdir ederse aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğim. Hiç kimseyle kavgam olmayacak. Ben doğru olana devam edeceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Orhan
(05.09.2023 16:46 - #72712)
Kesinlikle CHP ye karşı hiç yamuk yanlışı yoktur ve olmamıştır
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.