Kimseyi ötekileştirmedim!

SİYASET 12.02.2020 - 12:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kimseyi ötekileştirmedim!

Antalya merkez ve ilçelerinde görev yapan muhtar derneklerinin başkanları ile buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “26 yıldır iktidarıyla muhalefetiyle birlikte çalıştık. Oy veren vermeyen herkesin belediye başkanıyım. Hizmette kimseyi ötekileştirmedim” dedi.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen muhtar buluşmasına Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, Aksu, Serik, Manavgat, Alanya, Gazipaşa, Döşemealtı, Kepez, Korkuteli, Konyaaltı, Muratpaşa ilçelerinde hizmet veren muhtar derneklerinin başkanları katıldı. Muhtarların, sorun, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Muhittin Böcek, projelerini paylaştı. HERKESE SAHİP ÇIKACAĞIZ Başkan Böcek, 26 yıllık siyasi hayatı boyunca kimseyi ötekileştirmeden hizmet etmeyi amaç edindiğini belirterek, “26 yıldır iktidarıyla muhalefetiyle birlikte çalıştık. Oy veren vermeyen herkesin belediye başkanıyım. Seçimlerin ardından da hemen kolları sıvayarak ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. 913 mahalle muhtarımızla bir araya geldik. Muhtarlarımızın sorunlarını dinledik, çözümlerimizi anlattık. Bugün de bu amaçla birlikteyiz. Mart ayı içinde muhtarlarımızla daha geniş kapsamlı bir toplantı daha yapacağız. Hep birlikte mahallelerimize sahip çıkacağız. Birlikte beraber çalışacağız” dedi. MEZARLIKLAR İÇİN İHALE Başkan Böcek, toplantıya katılan bütün dernek başkanı muhtarları tek tek dinleyerek, taleplerini not aldı. Özellikle mezarlık konusunda talepte bulunan muhtarlara açıklama yapan Başkan Böcek, Antalya genelinde mezarlıkların tel örgüyle çevrilmesi, mezarlıkların düzeni ve bütün mezarlıkların bakımıyla ilgili ihaleye çıkılacağını söyledi.  Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp de Başkan Böcek’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Böcek’ten merkez ve ilçelerde hizmet veren 14 muhtar derneğine sekretarya ve bilgisayar desteği isteyen Nazif Alp, ayrıca muhtarların otoparklardan da ücretsiz faydalanması talebini iletti.  
Antalya merkez ve ilçelerinde görev yapan muhtar derneklerinin başkanları ile buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “26 yıldır iktidarıyla muhalefetiyle birlikte çalıştık. Oy veren vermeyen herkesin belediye başkanıyım. Hizmette kimseyi ötekileştirmedim” dedi.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen muhtar buluşmasına Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, Aksu, Serik, Manavgat, Alanya, Gazipaşa, Döşemealtı, Kepez, Korkuteli, Konyaaltı, Muratpaşa ilçelerinde hizmet veren muhtar derneklerinin başkanları katıldı. Muhtarların, sorun, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Muhittin Böcek, projelerini paylaştı.

HERKESE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Başkan Böcek, 26 yıllık siyasi hayatı boyunca kimseyi ötekileştirmeden hizmet etmeyi amaç edindiğini belirterek, “26 yıldır iktidarıyla muhalefetiyle birlikte çalıştık. Oy veren vermeyen herkesin belediye başkanıyım. Seçimlerin ardından da hemen kolları sıvayarak ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. 913 mahalle muhtarımızla bir araya geldik. Muhtarlarımızın sorunlarını dinledik, çözümlerimizi anlattık. Bugün de bu amaçla birlikteyiz. Mart ayı içinde muhtarlarımızla daha geniş kapsamlı bir toplantı daha yapacağız. Hep birlikte mahallelerimize sahip çıkacağız. Birlikte beraber çalışacağız” dedi.

MEZARLIKLAR İÇİN İHALE

Başkan Böcek, toplantıya katılan bütün dernek başkanı muhtarları tek tek dinleyerek, taleplerini not aldı. Özellikle mezarlık konusunda talepte bulunan muhtarlara açıklama yapan Başkan Böcek, Antalya genelinde mezarlıkların tel örgüyle çevrilmesi, mezarlıkların düzeni ve bütün mezarlıkların bakımıyla ilgili ihaleye çıkılacağını söyledi.  Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp de Başkan Böcek’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Böcek’ten merkez ve ilçelerde hizmet veren 14 muhtar derneğine sekretarya ve bilgisayar desteği isteyen Nazif Alp, ayrıca muhtarların otoparklardan da ücretsiz faydalanması talebini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.