Kira zamları Antalya Emlakçılar Odası'nı da vurdu!

EKONOMİ 12.01.2023 - 13:13, Güncelleme: 12.01.2023 - 13:13
 

Kira zamları Antalya Emlakçılar Odası'nı da vurdu!

Kira fiyatlarındaki artışa Emlakçılar Odası da dayanamadı. Oda, Elmalı Mahallesi'ndeki ofisi yüksek kira nedeniyle boşalttı.

haberimizvar.net- Rusya-Ukrayna savaşı ve ekonomik kriz, Antalya'da en çok konut kiralarını vurdu. 1 yıl içinde ortalama 4 katına çıkan kiralar nedeniyle vatandaş ev bulmakta zorlanmaya başladı. Mülk sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan çözümsüzlük nedeniyle mahkemeler dosyalarla doldu taştı.  Körfez Gazetesi'nden Engin Korkmaz'ın haberine göre; kiraların artmasına etken olarak gösterilen Antalya Emlakçıar Odası da zamlara karşı yenik düştü. Yıllarca Elmalı Mahallesi Solmaz İşhanı'nda faaliyet gösteren Antalya Emlakçılar Oto Galericileri Ve İş Takipçileri Odası, mülk sahibinin yüksek kira istemesi sonucu ofisi boşalttı. Rusya-Ukrayna savaşı ve ekonomik kriz, Antalya'da en çok konut kiralarını vurdu. 1 yıl içinde ortalama 4 katına çıkan kiralar nedeniyle vatandaş ev bulmakta zorlanmaya başladı. Mülk sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan çözümsüzlük nedeniyle mahkemeler dosyalarla doldu taştı.  Kiraların artmasına etken olarak gösterilen Antalya Emlakçıar Odası da zamlara karşı yenik düştü. Yıllarca Elmalı Mahallesi Solmaz İşhanı'nda faaliyet gösteren Antalya Emlakçılar Oto Galericileri Ve İş Takipçileri Odası, mülk sahibinin yüksek kira istemesi sonucu ofisi boşalttı.
Kira fiyatlarındaki artışa Emlakçılar Odası da dayanamadı. Oda, Elmalı Mahallesi'ndeki ofisi yüksek kira nedeniyle boşalttı.

haberimizvar.net- Rusya-Ukrayna savaşı ve ekonomik kriz, Antalya'da en çok konut kiralarını vurdu. 1 yıl içinde ortalama 4 katına çıkan kiralar nedeniyle vatandaş ev bulmakta zorlanmaya başladı. Mülk sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan çözümsüzlük nedeniyle mahkemeler dosyalarla doldu taştı.  Körfez Gazetesi'nden Engin Korkmaz'ın haberine göre; kiraların artmasına etken olarak gösterilen Antalya Emlakçıar Odası da zamlara karşı yenik düştü. Yıllarca Elmalı Mahallesi Solmaz İşhanı'nda faaliyet gösteren Antalya Emlakçılar Oto Galericileri Ve İş Takipçileri Odası, mülk sahibinin yüksek kira istemesi sonucu ofisi boşalttı.

Rusya-Ukrayna savaşı ve ekonomik kriz, Antalya'da en çok konut kiralarını vurdu. 1 yıl içinde ortalama 4 katına çıkan kiralar nedeniyle vatandaş ev bulmakta zorlanmaya başladı. Mülk sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan çözümsüzlük nedeniyle mahkemeler dosyalarla doldu taştı.  Kiraların artmasına etken olarak gösterilen Antalya Emlakçıar Odası da zamlara karşı yenik düştü. Yıllarca Elmalı Mahallesi Solmaz İşhanı'nda faaliyet gösteren Antalya Emlakçılar Oto Galericileri Ve İş Takipçileri Odası, mülk sahibinin yüksek kira istemesi sonucu ofisi boşalttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.