Kiracılar Platformu kurucusu sokakta kaldı

YEREL 09.09.2023 - 13:50, Güncelleme: 09.09.2023 - 19:38
 

Kiracılar Platformu kurucusu sokakta kaldı

Antalya Kiracılar Platformu kurucusu C.K, ev sahibi ile davalık oldu. Sonrasında ise eşyaları ile birlikte sokakta kaldı.

Antalya'nın Yenigün Mahallesi'nde yaşanan bir olay, artan kiralar ve zamların Türkiye'nin büyük sorunlarından biri haline geldiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Antalya Kiracılar Platformu kurucusu ve 3 çocuk babası olan C.K., ev sahibinin fahiş kira artışı talebini kabul etmedi ve devletin zorunlu hale getirdiği yüzde 25 oranında bir kira artışı yaparak evde oturmaya devam etti. Sonrasında ise başına gelmeyen kalmadı. Ev sahibi tahliye taahhütnamesi gerekçe göstererek dava açtı. Tahliye taahhütnamesi gerekçe gösterilerek açılan dava sonucunda mahkeme, ev sahibini haklı buldu ve evin tahliyesine karar verdi. Kararın ardından mahkeme kararının kendisine tebliğ edilmesini bekleyen C.K., önceki gün akşam saatlerinde gelen telefon ile büyük bir şok yaşadı. Ev sahibinin avukatı, İcra Dairesi'ne başvurarak icra memurlarının tahliye için C.K.'nin ikamet ettiği eve geldiğini bildirdi. C.K. ve ailesi herhangi bir süre verilmeden icra yoluyla evlerinden çıkarıldı ve eşyalarıyla birlikte sokakta kaldı.
Antalya Kiracılar Platformu kurucusu C.K, ev sahibi ile davalık oldu. Sonrasında ise eşyaları ile birlikte sokakta kaldı.

Antalya'nın Yenigün Mahallesi'nde yaşanan bir olay, artan kiralar ve zamların Türkiye'nin büyük sorunlarından biri haline geldiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Antalya Kiracılar Platformu kurucusu ve 3 çocuk babası olan C.K., ev sahibinin fahiş kira artışı talebini kabul etmedi ve devletin zorunlu hale getirdiği yüzde 25 oranında bir kira artışı yaparak evde oturmaya devam etti. Sonrasında ise başına gelmeyen kalmadı. Ev sahibi tahliye taahhütnamesi gerekçe göstererek dava açtı.

Tahliye taahhütnamesi gerekçe gösterilerek açılan dava sonucunda mahkeme, ev sahibini haklı buldu ve evin tahliyesine karar verdi. Kararın ardından mahkeme kararının kendisine tebliğ edilmesini bekleyen C.K., önceki gün akşam saatlerinde gelen telefon ile büyük bir şok yaşadı. Ev sahibinin avukatı, İcra Dairesi'ne başvurarak icra memurlarının tahliye için C.K.'nin ikamet ettiği eve geldiğini bildirdi.

C.K. ve ailesi herhangi bir süre verilmeden icra yoluyla evlerinden çıkarıldı ve eşyalarıyla birlikte sokakta kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.