Kıraç’la 96. yıl kutlaması

09.09.2019 - 23:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kıraç’la 96. yıl kutlaması

Antalya İl Örgütü, CHP’nin 96. kuruluş yıldönümünü ünlü sanatçı Kıraç ile kutladı.

haberimizvar.neti-CHP Antalya İl Örgütü, 96. yıldönümü kutlamalarını üç gün, üç gece sürdürdü. Bu akşam Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenelenen kutlamada ünlü sanatçı Kıraç sahne aldı. BÖCEK’TEN ANLAMLI KONUŞMA Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul ile yönetiminin ev sahipliğinde geçen kutlamada Kıraç, konser alanını dolduran partilileri coşturdu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de katıldığı konser herkesin beğenisini kazandı. Kıraç’a Atatürk tablosu hediye eden Başkan Böcek, “Kuruluş coşkusuna Sevgili Kıraç'ın eşsiz konseri damga vurdu.  Kurucu Önderimiz Atatürk’ün "Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi dediği ve bizlere emanet ettiği, bu iki önemli değere sahip çıkmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Antalya İl Örgütü, CHP’nin 96. kuruluş yıldönümünü ünlü sanatçı Kıraç ile kutladı.

haberimizvar.neti-CHP Antalya İl Örgütü, 96. yıldönümü kutlamalarını üç gün, üç gece sürdürdü. Bu akşam Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenelenen kutlamada ünlü sanatçı Kıraç sahne aldı.

BÖCEK’TEN ANLAMLI KONUŞMA
Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul ile yönetiminin ev sahipliğinde geçen kutlamada Kıraç, konser alanını dolduran partilileri coşturdu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de katıldığı konser herkesin beğenisini kazandı. Kıraç’a Atatürk tablosu hediye eden Başkan Böcek, “Kuruluş coşkusuna Sevgili Kıraç'ın eşsiz konseri damga vurdu.  Kurucu Önderimiz Atatürk’ün "Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi dediği ve bizlere emanet ettiği, bu iki önemli değere sahip çıkmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.