Kirada tavan zam oranı ne kadar oldu?

GÜNDEM 05.02.2024 - 11:09, Güncelleme: 05.02.2024 - 11:09
 

Kirada tavan zam oranı ne kadar oldu?

TÜİK'in enflasyon verilerini açıklamasının ardından şubat ayında iş yerlerinde uygulanabilecek kira tavan zam oranı da belirlendi.

haberimizvar.net- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ocak ayına ilişkin enflasyon verilerini açıkladı. TÜİK verilerine göre, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 64,86 aylık yüzde 6,70 arttı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından şubat ayında iş yerlerinde uygulanabilecek tavan zam oranı da belli oldu. Buna göre; iş yerlerinde uygulanabilecek tavan zam oranı yüzde 54,72 oldu. Konut kiralarında ise yüzde 25’lik tavan zam uygulamasın 2 Temmuz 2024’e kadar sürecek
TÜİK'in enflasyon verilerini açıklamasının ardından şubat ayında iş yerlerinde uygulanabilecek kira tavan zam oranı da belirlendi.

haberimizvar.net- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ocak ayına ilişkin enflasyon verilerini açıkladı.

TÜİK verilerine göre, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 64,86 aylık yüzde 6,70 arttı.

Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından şubat ayında iş yerlerinde uygulanabilecek tavan zam oranı da belli oldu.

Buna göre; iş yerlerinde uygulanabilecek tavan zam oranı yüzde 54,72 oldu.

Konut kiralarında ise yüzde 25’lik tavan zam uygulamasın 2 Temmuz 2024’e kadar sürecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.