Kırbıyık Tağşiş listesinde!

YEREL 02.03.2022 - 13:26, Güncelleme: 02.03.2022 - 13:26
 

Kırbıyık Tağşiş listesinde!

Antalya'da üretim yapan Kırbıyık, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayınladığı ‘Tağşiş’ listesinde yine yer aldı.

haberimizvar.net- Kırbıyık, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın son ‘Tağşiş’ listesinde yine yer aldı. Bakanlık, yayınladığı tağşişli ‘Alkollü içecek’ satan firmalar arasında Serik/Antalya adresinde bulunan Kırbıyık İçecek Dağ. Paz.Tur. Otel. İnş.Tic. San. A.Ş’ye listede yer verdi.  İKİ AYRI ÜRETİMİ TAĞŞİŞLİ Bakanlığın, “İçerisinde kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş ve taklit/tağşiş edilmiş ürünlere ait bilgiler” diyerek verdiği listede adı bulunan Kırbıyık A.Ş’nin, Volim marka aromatize şarap bazlı içkisine, dışardan etil alkol ilavesi yaptığı anlaşıldı. Şirketin iki ayrı üretiminde de aynı tağşişli ürüne rastlandı. VALİLİK'İN HAYIRSEVER LİSTESİNDE Vali Ersin Yazıcı 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında ilk ders zilini çalan Aksu Belediyesi Şahin Harun Kırbıyık Anaokulu’nun açılışını gerçekleştirmiş, Kırbıyık A.Ş’nin sahibi Şahin Kırbıyık’a bir de plaket vermişti. Kırbıyık’ın adı, o tarihten önce de Tarım ve Orman Bakanlığı’nın açıkladığı hileli mal satanlar listesinde defalarca yer almıştı. Valiliğin resmi sitesinde ismi, ‘Hayırsever işadamı’ olarak Şahin Kırbıyık için konuşan Vali Yazıcı’nın, “Şahin Kırbıyık’ın gönlü geniş, bunun şahidiyiz” sözleri de yer alıyor.
Antalya'da üretim yapan Kırbıyık, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayınladığı ‘Tağşiş’ listesinde yine yer aldı.

haberimizvar.net- Kırbıyık, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın son ‘Tağşiş’ listesinde yine yer aldı. Bakanlık, yayınladığı tağşişli ‘Alkollü içecek’ satan firmalar arasında Serik/Antalya adresinde bulunan Kırbıyık İçecek Dağ. Paz.Tur. Otel. İnş.Tic. San. A.Ş’ye listede yer verdi.

 İKİ AYRI ÜRETİMİ TAĞŞİŞLİ

Bakanlığın, “İçerisinde kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş ve taklit/tağşiş edilmiş ürünlere ait bilgiler” diyerek verdiği listede adı bulunan Kırbıyık A.Ş’nin, Volim marka aromatize şarap bazlı içkisine, dışardan etil alkol ilavesi yaptığı anlaşıldı. Şirketin iki ayrı üretiminde de aynı tağşişli ürüne rastlandı.

VALİLİK'İN HAYIRSEVER LİSTESİNDE

Vali Ersin Yazıcı 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında ilk ders zilini çalan Aksu Belediyesi Şahin Harun Kırbıyık Anaokulu’nun açılışını gerçekleştirmiş, Kırbıyık A.Ş’nin sahibi Şahin Kırbıyık’a bir de plaket vermişti. Kırbıyık’ın adı, o tarihten önce de Tarım ve Orman Bakanlığı’nın açıkladığı hileli mal satanlar listesinde defalarca yer almıştı. Valiliğin resmi sitesinde ismi, ‘Hayırsever işadamı’ olarak Şahin Kırbıyık için konuşan Vali Yazıcı’nın, “Şahin Kırbıyık’ın gönlü geniş, bunun şahidiyiz” sözleri de yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.