Kırcami itirazı reddedildi

GÜNDEM 15.04.2022 - 16:36, Güncelleme: 15.04.2022 - 16:36
 

Kırcami itirazı reddedildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı devam meclisi toplantısında 'Kırcami Bölgesi'ne ilişkin hazırlanan 1/25 binlik ve 1/5 binlik ölçekli Nazım İmar Planını'na Şehir Plancıları Odası'nın askı sürecinde yaptığı itiraz oy birliğiyle reddedildi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi Nisan Ayı Devam Toplantısı, Belediye Meclis Salonu'nda Başkan Muhitin Böcek başkanlığında gerçekleştirildi. CHP, AK Parti, MHP, İYİ Parti, SP ve Memleket Partisi meclis üyeleri gündemde yer alan 45 maddeyi oyladı.  Muratpaşa ilçesi, Doğuyaka, Topçular, Mehmetçik, Güzeloluk, Zümrütova, Yeşilova, Kırcami, Alan Mahallelerinin tamamı ile Fener ve Çağlayan mahallelerinin bir kısmını içeren 'Kırcami Bölgesi'ne ilişkin hazırlanan 1/25 bin ölçekli Nazım İmar Planı ile Muratpaşa ilçesi, Doğuyaka, Topçular, Mehmetçik, Güzeloluk, Zümrütova, Yeşilova, Kırcami, Alan mahallelerinin tamamı ile Fener ve Çağlayan mahallelerinin bir kısmını içeren 'Kırcami Bölgesi'ne ilişkin hazırlanan 1/5 bin ölçekli Nazım İmar Planı'na askı süresinde Şehir Plancılar Odası itiraz etti. Askı süresi içerisinde yapılan itirazları sonucunda İmar ve Bayındırlık Komisyonu, raporu oluşturdu. İlgili gündem maddesi komisyondan geldiği şeklinde oy birliğiyle kabul edildi. Şehir Plancılar Odası'nın yaptığı itiraz reddedildi. Oylama sonucunda Başkan Muhittin Böcek, Kırcami İmar Planı'nı onaylayan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.  Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayında Kırcami için olağanüstü toplanıp Kırcami'deki 1/25 binlik ve 1/5 binlik planlarını konu edinen maddeleri meclis gündeminde yer alması için onaylamıştı.  'ANTALYASPOR VAKFI'NA AİT TESİSLERİN GELECEĞİYLE İLGİLİ BÜYÜK BİR ADIM ATTIK'  AK Parti Meclis üyesi ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Nafiz Tanır, Muratpaşa Belediye Meclisi'nin 04 Nisan 2022 tarih ve 178 sayılı kararı ile uygun bulunan, Bahçelievler Mahallesi 4520 ada 48 parselin bir kısmının akaryakıt ve servis istasyonu alanı, otel alanı, özel sosyal tesis alanı ve açık spor tesis alanı olarak, 114 parselin ise trafo alanı olarak planlanmasına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ile ilgili gündem maddesinin onaylanmasından dolayı Büyükşehir ve Muratpaşa Meclis üyelerine teşekkür etti. Tanır, “Şu andaki mevcut fiili durumu netleştirdik. Antalyaspor Vakfı'na ait tesislerin geleceğiyle ilgili çok önemli bir adım attık. Burada mevcut tesislerde uzun yıllardır sporcularımız yetişiyor, konaklıyor. Bu kararla inşallah artık bu süreçten sonra atılacak adımlar var. Bunların da tamamlanmasıyla yüzlerce, binlerce her branştan sporcumuz eğitime devam edecektir. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı devam meclisi toplantısında 'Kırcami Bölgesi'ne ilişkin hazırlanan 1/25 binlik ve 1/5 binlik ölçekli Nazım İmar Planını'na Şehir Plancıları Odası'nın askı sürecinde yaptığı itiraz oy birliğiyle reddedildi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi Nisan Ayı Devam Toplantısı, Belediye Meclis Salonu'nda Başkan Muhitin Böcek başkanlığında gerçekleştirildi. CHP, AK Parti, MHP, İYİ Parti, SP ve Memleket Partisi meclis üyeleri gündemde yer alan 45 maddeyi oyladı.

 Muratpaşa ilçesi, Doğuyaka, Topçular, Mehmetçik, Güzeloluk, Zümrütova, Yeşilova, Kırcami, Alan Mahallelerinin tamamı ile Fener ve Çağlayan mahallelerinin bir kısmını içeren 'Kırcami Bölgesi'ne ilişkin hazırlanan 1/25 bin ölçekli Nazım İmar Planı ile Muratpaşa ilçesi, Doğuyaka, Topçular, Mehmetçik, Güzeloluk, Zümrütova, Yeşilova, Kırcami, Alan mahallelerinin tamamı ile Fener ve Çağlayan mahallelerinin bir kısmını içeren 'Kırcami Bölgesi'ne ilişkin hazırlanan 1/5 bin ölçekli Nazım İmar Planı'na askı süresinde Şehir Plancılar Odası itiraz etti. Askı süresi içerisinde yapılan itirazları sonucunda İmar ve Bayındırlık Komisyonu, raporu oluşturdu. İlgili gündem maddesi komisyondan geldiği şeklinde oy birliğiyle kabul edildi. Şehir Plancılar Odası'nın yaptığı itiraz reddedildi. Oylama sonucunda Başkan Muhittin Böcek, Kırcami İmar Planı'nı onaylayan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayında Kırcami için olağanüstü toplanıp Kırcami'deki 1/25 binlik ve 1/5 binlik planlarını konu edinen maddeleri meclis gündeminde yer alması için onaylamıştı.

 'ANTALYASPOR VAKFI'NA AİT TESİSLERİN GELECEĞİYLE İLGİLİ BÜYÜK BİR ADIM ATTIK'

 AK Parti Meclis üyesi ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Nafiz Tanır, Muratpaşa Belediye Meclisi'nin 04 Nisan 2022 tarih ve 178 sayılı kararı ile uygun bulunan, Bahçelievler Mahallesi 4520 ada 48 parselin bir kısmının akaryakıt ve servis istasyonu alanı, otel alanı, özel sosyal tesis alanı ve açık spor tesis alanı olarak, 114 parselin ise trafo alanı olarak planlanmasına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ile ilgili gündem maddesinin onaylanmasından dolayı Büyükşehir ve Muratpaşa Meclis üyelerine teşekkür etti. Tanır, “Şu andaki mevcut fiili durumu netleştirdik. Antalyaspor Vakfı'na ait tesislerin geleceğiyle ilgili çok önemli bir adım attık. Burada mevcut tesislerde uzun yıllardır sporcularımız yetişiyor, konaklıyor. Bu kararla inşallah artık bu süreçten sonra atılacak adımlar var. Bunların da tamamlanmasıyla yüzlerce, binlerce her branştan sporcumuz eğitime devam edecektir. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.