Kırcami Planı'nda gözler Ankara'da

YEREL 04.02.2022 - 13:25, Güncelleme: 04.02.2022 - 13:25
 

Kırcami Planı'nda gözler Ankara'da

Kırcami Bölgesi Geliştirme, Güzelleştirme Kültür ve Yardımlaşma Derneği (KIRYADER) Başkanı Mustafa Ayanoğlu, büyük bir duyarlılık ile takip ettikleri, 'Kırcami İmar Planı' konusunda mutlu sona yaklaştıklarını söyledi.

haberimizvar.net- KIRYADER Başkanı Ayanoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan 1/100 binlik plan onayını beklediklerini söyledi. Başkan Ayanoğlu, "Sayın Bakan Murat Kurum'un bu konuda hassasiyetini göstererek gerekli onayı vereceğine inancımız tam. Bu konuda bütün siyasi partilerimize Kırcami imarı konusunda vermiş oldukları destek ve hassasiyet için teşekkür ediyoruz" dedi.   Bölge halkının 40 yıldır imar planını beklediğini, son imar planının ruhsat aşamasına geldikten sonra istinaf mahkemesi tarafından 'plan eksikliği' nedeniyle iptal edildiğine dikkat çeken Başkan Ayanoğlu, "1/100 binlik plan yaklaşık bir buçuk ay önce Büyükşehir Belediyesi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunuldu" dedi. Ayanoğlu, sözlerine şöyle devam etti;   "Planın onaylamasını bekliyoruz, onayın hemen arkasından da eski planımızın ana esasları korunarak Büyükşehir Meclisi'nden ve Muratpaşa meclisinden planların ivedilikle geçmesini bekliyoruz. 40 yıl kaybettik daha fazla zaman kaybetmek istemiyoruz."
Kırcami Bölgesi Geliştirme, Güzelleştirme Kültür ve Yardımlaşma Derneği (KIRYADER) Başkanı Mustafa Ayanoğlu, büyük bir duyarlılık ile takip ettikleri, 'Kırcami İmar Planı' konusunda mutlu sona yaklaştıklarını söyledi.

haberimizvar.net- KIRYADER Başkanı Ayanoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan 1/100 binlik plan onayını beklediklerini söyledi. Başkan Ayanoğlu, "Sayın Bakan Murat Kurum'un bu konuda hassasiyetini göstererek gerekli onayı vereceğine inancımız tam. Bu konuda bütün siyasi partilerimize Kırcami imarı konusunda vermiş oldukları destek ve hassasiyet için teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Bölge halkının 40 yıldır imar planını beklediğini, son imar planının ruhsat aşamasına geldikten sonra istinaf mahkemesi tarafından 'plan eksikliği' nedeniyle iptal edildiğine dikkat çeken Başkan Ayanoğlu, "1/100 binlik plan yaklaşık bir buçuk ay önce Büyükşehir Belediyesi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunuldu" dedi. Ayanoğlu, sözlerine şöyle devam etti;

 

"Planın onaylamasını bekliyoruz, onayın hemen arkasından da eski planımızın ana esasları korunarak Büyükşehir Meclisi'nden ve Muratpaşa meclisinden planların ivedilikle geçmesini bekliyoruz. 40 yıl kaybettik daha fazla zaman kaybetmek istemiyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.