Kırkgöz su kaynakları artık koruma altında

GÜNDEM 05.10.2022 - 15:29, Güncelleme: 05.10.2022 - 15:31
 

Kırkgöz su kaynakları artık koruma altında

Antalya’nın Döşemealtı İlçesi sınırları içinde bulunan Kırkgöz Su Kaynakları 'Kesin Korunacak Hassas Alan' olarak ilan edildi. Karar, Resmi Gazete’de duyuruldu.

haberimizvar.net- Bugün yayımlanan Resmi Gazete'de alınan kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Buna göre, Döşemealtı İlçesi sınırları içinde yer alan Kırkgöz Su Kaynakları 'Kesin Korunacak Hassas Alan' olarak ilan edildi. “Antalya İli, Döşemealtı İlçesi Sınırları İçerisinde Bulunan Kırkgöz Su Kaynakları Doğal Sit Alanının Koruma Statüsünün Yeniden Değerlendirilmesi Sonucunda, Sınır ve Koordinatları Gösterilen Alanın Kesin Korunacak Hassas Alan Olarak Tescil ve İlan Edilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 6161)” AKSEKİ SİT ALANI VE DEMRE ÇAYI DA VAR “– Antalya İli, Akseki ve Gündoğmuş İlçeleri Sınırları İçerisinde Bulunan Akseki-Gündoğmuş Arası Potansiyel Doğal Sit Alanının Koruma Statüsünün Değerlendirilmesi Sonucunda, Sınır ve Koordinatları Gösterilen Alanın Kesin Korunacak Hassas Alan Olarak Tescil ve İlan Edilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 6160) – Antalya İli, Kaş İlçesi Sınırları İçerisinde Bulunan Demre Çayı Mevkii Doğal Sit Alanının Koruma Statüsünün Yeniden Değerlendirilmesi Sonucunda, Sınır ve Koordinatları Gösterilen Alanın Kesin Korunacak Hassas Alan Olarak Tescil ve İlan Edilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 6162)”  
Antalya’nın Döşemealtı İlçesi sınırları içinde bulunan Kırkgöz Su Kaynakları 'Kesin Korunacak Hassas Alan' olarak ilan edildi. Karar, Resmi Gazete’de duyuruldu.

haberimizvar.net- Bugün yayımlanan Resmi Gazete'de alınan kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Buna göre, Döşemealtı İlçesi sınırları içinde yer alan Kırkgöz Su Kaynakları 'Kesin Korunacak Hassas Alan' olarak ilan edildi.

“Antalya İli, Döşemealtı İlçesi Sınırları İçerisinde Bulunan Kırkgöz Su Kaynakları Doğal Sit Alanının Koruma Statüsünün Yeniden Değerlendirilmesi Sonucunda, Sınır ve Koordinatları Gösterilen Alanın Kesin Korunacak Hassas Alan Olarak Tescil ve İlan Edilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 6161)”

AKSEKİ SİT ALANI VE DEMRE ÇAYI DA VAR


“– Antalya İli, Akseki ve Gündoğmuş İlçeleri Sınırları İçerisinde Bulunan Akseki-Gündoğmuş Arası Potansiyel Doğal Sit Alanının Koruma Statüsünün Değerlendirilmesi Sonucunda, Sınır ve Koordinatları Gösterilen Alanın Kesin Korunacak Hassas Alan Olarak Tescil ve İlan Edilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 6160)

– Antalya İli, Kaş İlçesi Sınırları İçerisinde Bulunan Demre Çayı Mevkii Doğal Sit Alanının Koruma Statüsünün Yeniden Değerlendirilmesi Sonucunda, Sınır ve Koordinatları Gösterilen Alanın Kesin Korunacak Hassas Alan Olarak Tescil ve İlan Edilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 6162)”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.