Kitabın geliri SMA hastası çocuklara

GÜNDEM 01.10.2021 - 11:55, Güncelleme: 01.10.2021 - 11:55
 

Kitabın geliri SMA hastası çocuklara

Sosyal Hizmet Uzmanı ve Yazar İlyas Ali Daştan'ın 4'ncü eseri olan 'Hayata Can Suyu' adlı kitabı yayımlandı. Daştan, yeni kitabının satışından sağlanacak geliri, SMA hastası çocukların tedavisi için bağışlayacak.

haberimizvar.net- Yazar İlyas Ali Daştan'ın Muratpaşa Belediyesi Aydın Kanza Sanat Galerisi'nde gerçekleşen 'Kitap İmza Günü'ne okur ilgisi oldukça yoğun oldu, birçok sivil toplum kuruluşları da destek verdi.  Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Derneği'nin başkanı da olan Sosyal Hizmet Uzmanı ve Yazar İlyas Ali Daştan, 'Hayata Can Suyu' adlı yeni kitabı hakkında şunları söyledi:  "Dördüncü kitabım olan 'Hayata Can Suyu'nu yazmaya başladığım andan itibaren gelirini SMA hastası çocukların tedavileri için bağışlama kararı almıştım. Satışa sunulan ve içerisinde birçok konuların yer aldığı kitabıma şimdiden okur ilgisi arttı. Satıştan sağlanacak geliri belirlediğimiz 5 SMA hastası çocuklarımızın tedavileri için bağışlayacağım. Kitapseverler, bu güzel çocuklarımıza sahip çıkmak, onlara destek olmak amacıyla birer kitap alsınlar istiyorum. Yayınevi, önümüzdeki günlerde kitabımın ikinci baskısını da yapacak."
Sosyal Hizmet Uzmanı ve Yazar İlyas Ali Daştan'ın 4'ncü eseri olan 'Hayata Can Suyu' adlı kitabı yayımlandı. Daştan, yeni kitabının satışından sağlanacak geliri, SMA hastası çocukların tedavisi için bağışlayacak.

haberimizvar.net- Yazar İlyas Ali Daştan'ın Muratpaşa Belediyesi Aydın Kanza Sanat Galerisi'nde gerçekleşen 'Kitap İmza Günü'ne okur ilgisi oldukça yoğun oldu, birçok sivil toplum kuruluşları da destek verdi.

 Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Derneği'nin başkanı da olan Sosyal Hizmet Uzmanı ve Yazar İlyas Ali Daştan, 'Hayata Can Suyu' adlı yeni kitabı hakkında şunları söyledi:

 "Dördüncü kitabım olan 'Hayata Can Suyu'nu yazmaya başladığım andan itibaren gelirini SMA hastası çocukların tedavileri için bağışlama kararı almıştım. Satışa sunulan ve içerisinde birçok konuların yer aldığı kitabıma şimdiden okur ilgisi arttı. Satıştan sağlanacak geliri belirlediğimiz 5 SMA hastası çocuklarımızın tedavileri için bağışlayacağım. Kitapseverler, bu güzel çocuklarımıza sahip çıkmak, onlara destek olmak amacıyla birer kitap alsınlar istiyorum. Yayınevi, önümüzdeki günlerde kitabımın ikinci baskısını da yapacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.