Kıvrım: Biz yaptık, biz yaparız

SİYASET 10.03.2024 - 11:13, Güncelleme: 10.03.2024 - 11:13
 

Kıvrım: Biz yaptık, biz yaparız

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Yeniköy Mahallesi 65 Konutlar’daki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Yoğun katılımla gerçekleşen açılışta konuşan Kıvrım, Döşemealtı’nın sorunlarını bildiklerini ve çözüm için geldiklerini söyledi.

haberimizvar.net- 31 Mart yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Yeniköy Mahallesi 65 Konutlar’daki Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, Ak Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkan Gülçin Özboz, Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Ramazan Kaya, MHP Döşemealtı İlçe Başkanı Kadir Gürcan ve çok sayıda vatandaş katıldı. ‘BİZ YAPTIK, BİZ YAPARIZ’ Açılışta konuşan Bekir Kıvrım, Döşemealtı’nın çok önemli problemleri olduğunu dile getirdi. 10 yıldır hizmete aç kalan bir ilçe olduklarını dile getiren Kıvrım, “Yollarımızın durumu ortada. Altyapı yok. Çöpler toplanmıyor. Ve daha nice sorunlar. Bunların hepsini biliyoruz ve bu sorunları çözecek projelerimiz hazır. Bize devlet hastanesini yapamaz dediler. Yaptık. SGK Hizmet Binası’nı bitiremez dediler. Bitirdik. İlçe başkanlığım döneminde yapamaz dedikleri ne varsa hükümetimizin destekleriyle tamamladık. Bugüne kadar bu güzide ilçeye hizmetin en iyisini biz yaptık, yine bir yaparız” dedi. ‘KAPIM HER ZAMAN AÇIK’ 31 Mart günü göreve gelmeleri halinde şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini söyleyen Kıvrım, sözlerine şu şekilde devam etti: “Biz, bugün burada ne söz verdiysek göreve geldiğimizde o sözleri bir bir tutacağız. Bunu hepiniz göreceksiniz. Ve bir hemşehrime verdiğim bir sözü yerine getirmezsem belediyenin kapısı her zaman açık. Gelip bana rahatlıkla hesap sorabilirsiniz. Bizim derdimiz hizmet, bizim derdimiz Döşemealtı. Ve ilçemizi Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir kent haline getirmek için durmadan yorulmadan çalışacağız.”        
Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Yeniköy Mahallesi 65 Konutlar’daki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Yoğun katılımla gerçekleşen açılışta konuşan Kıvrım, Döşemealtı’nın sorunlarını bildiklerini ve çözüm için geldiklerini söyledi.

haberimizvar.net- 31 Mart yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Yeniköy Mahallesi 65 Konutlar’daki Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, Ak Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkan Gülçin Özboz, Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Ramazan Kaya, MHP Döşemealtı İlçe Başkanı Kadir Gürcan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘BİZ YAPTIK, BİZ YAPARIZ’

Açılışta konuşan Bekir Kıvrım, Döşemealtı’nın çok önemli problemleri olduğunu dile getirdi. 10 yıldır hizmete aç kalan bir ilçe olduklarını dile getiren Kıvrım, “Yollarımızın durumu ortada. Altyapı yok. Çöpler toplanmıyor. Ve daha nice sorunlar. Bunların hepsini biliyoruz ve bu sorunları çözecek projelerimiz hazır. Bize devlet hastanesini yapamaz dediler. Yaptık. SGK Hizmet Binası’nı bitiremez dediler. Bitirdik. İlçe başkanlığım döneminde yapamaz dedikleri ne varsa hükümetimizin destekleriyle tamamladık. Bugüne kadar bu güzide ilçeye hizmetin en iyisini biz yaptık, yine bir yaparız” dedi.

‘KAPIM HER ZAMAN AÇIK’

31 Mart günü göreve gelmeleri halinde şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini söyleyen Kıvrım, sözlerine şu şekilde devam etti: “Biz, bugün burada ne söz verdiysek göreve geldiğimizde o sözleri bir bir tutacağız. Bunu hepiniz göreceksiniz. Ve bir hemşehrime verdiğim bir sözü yerine getirmezsem belediyenin kapısı her zaman açık. Gelip bana rahatlıkla hesap sorabilirsiniz. Bizim derdimiz hizmet, bizim derdimiz Döşemealtı. Ve ilçemizi Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir kent haline getirmek için durmadan yorulmadan çalışacağız.”

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.