Kıvrım: 'Çalışan personele dokunulmayacak'

SİYASET 05.03.2024 - 11:45, Güncelleme: 05.03.2024 - 11:45
 

Kıvrım: 'Çalışan personele dokunulmayacak'

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım,seçim çalışmaları kapsamında Döşemealtı Belediyesi personeli ile bir araya geldi. Kıvrım, “Çalışan personele dokunulmayacak” diyerek garanti verdi.

haberimizvar.net- Yerel seçime kısa bir süre kala Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Döşemealtı Belediyesi personeli ile bir araya gelmeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Kademe personelleriyle buluşan Başkan Adayı Kıvrım, son olarak Fen işleri Kademe, Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri ile görüştü. Kıvrım; belediye personelleri ile Döşemealtı hakkında sohbet ederek sorunlarını dinledi.   “SORUNLARI ÇOK İYİ BİLİYORUZ” Belediye personellerinin sıkıntılarını ve isteklerini çok iyi bildiğini söyleyen Başkan Adayı Bekir Kıvrım,“Belediye personellerimizin yaşadığı sıkıntıları, dertleri çok iyi biliyoruz. Bunun için gerekli çalışmaları yaptık. 1 Nisan’dan sonra da bunları hayata geçireceğiz. Bunu herkes görecek. Hep birlikte Döşemealtı’nı daha ileriye taşımak, sorunları çözmek için çalışmaya devam edilecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.   “ÇALIŞANA DOKUNULMAYACAK” Çalışan personellerin karamsarlığa düşmemesini isteyen Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, “Bizim kimsenin ekmeği ile oynama gibi bir derdimiz yok. Herkese söz veriyorum. Çalışan personellere dokunulmayacak. Hatta tam tersine imkanlarımız dahilinde çalışan sayısını daha da artırmak istiyoruz. Hedefimiz ilçemize çok daha kaliteli bir hizmet sunmak. Bunun için ele ele vereceğiz. Ele ele verdiğimiz zaman aşılmayacak sorun, çözülmeyecek mesele kalmaz ve kalmayacak” diye konuştu.    
Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım,seçim çalışmaları kapsamında Döşemealtı Belediyesi personeli ile bir araya geldi. Kıvrım, “Çalışan personele dokunulmayacak” diyerek garanti verdi.

haberimizvar.net- Yerel seçime kısa bir süre kala Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Döşemealtı Belediyesi personeli ile bir araya gelmeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Kademe personelleriyle buluşan Başkan Adayı Kıvrım, son olarak Fen işleri Kademe, Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri ile görüştü. Kıvrım; belediye personelleri ile Döşemealtı hakkında sohbet ederek sorunlarını dinledi.
 

“SORUNLARI ÇOK İYİ BİLİYORUZ”

Belediye personellerinin sıkıntılarını ve isteklerini çok iyi bildiğini söyleyen Başkan Adayı Bekir Kıvrım,“Belediye personellerimizin yaşadığı sıkıntıları, dertleri çok iyi biliyoruz. Bunun için gerekli çalışmaları yaptık. 1 Nisan’dan sonra da bunları hayata geçireceğiz. Bunu herkes görecek. Hep birlikte Döşemealtı’nı daha ileriye taşımak, sorunları çözmek için çalışmaya devam edilecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

“ÇALIŞANA DOKUNULMAYACAK”

Çalışan personellerin karamsarlığa düşmemesini isteyen Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, “Bizim kimsenin ekmeği ile oynama gibi bir derdimiz yok. Herkese söz veriyorum. Çalışan personellere dokunulmayacak. Hatta tam tersine imkanlarımız dahilinde çalışan sayısını daha da artırmak istiyoruz. Hedefimiz ilçemize çok daha kaliteli bir hizmet sunmak. Bunun için ele ele vereceğiz. Ele ele verdiğimiz zaman aşılmayacak sorun, çözülmeyecek mesele kalmaz ve kalmayacak” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.