Kıvrım esnafın sorunlarını dinledi

SİYASET 05.03.2024 - 14:53, Güncelleme: 05.03.2024 - 14:53
 

Kıvrım esnafın sorunlarını dinledi

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım,seçim çalışmalarında tempoyu artırdı. Dağbeli Pazarı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Kıvrım’a büyük ilgi gösterildi.

haberimizvar.net- Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım Döşemealtı’nı adım adım gezmeye devam ediyor. Geceleri ev ziyaretleri yapan, gündüzleri ise hem ilçe halkı hem de pazar yerlerinde esnafla buluşan Kıvrım’ın son durağı Dağbeli Pazarı oldu.  SORUNLARINI DİNLEDİ Gittiği her yerde büyük bir sevgi seli ile karşılanan Bekir Kıvrım’a, mahalleli ve esnaf yoğun ilgi gösterdi. Başkan adayı Kıvrım, Dağbeli Pazarı’nda, vatandaş ve esnafının sorunları ile taleplerini dinleyerek notlar aldı. TÜRKİYE YÜZYILINA YAKIŞACAK Döşemealtılıların yoğun ilgi ve sevgisine teşekkür eden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Kıvrım, “İlçemizi karış karış gezmeye, çalmadık zil, açmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dağbeli Pazarı’nda hemşehrilerimizle el ele, gönül gönüleydik. Bizleri samimiyetle karşılayan, uzattığımız eli sıkan, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Vatandaşımızın ve esnafımızın sıkıntılarını, dertlerini ve taleplerini dinledik. İnşallah sandıkta bize teveccüh gösterirlerse 1 Nisan sabahı itibariyle sorunların çözümü için çalışacağız. Göreve gelir gelmez Döşemealtı’nı Türkiye Yüzyılına yakışır bir hale getirmek için el ele vereceğiz” dedi.
Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım,seçim çalışmalarında tempoyu artırdı. Dağbeli Pazarı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Kıvrım’a büyük ilgi gösterildi.

haberimizvar.net- Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım Döşemealtı’nı adım adım gezmeye devam ediyor. Geceleri ev ziyaretleri yapan, gündüzleri ise hem ilçe halkı hem de pazar yerlerinde esnafla buluşan Kıvrım’ın son durağı Dağbeli Pazarı oldu. 

SORUNLARINI DİNLEDİ

Gittiği her yerde büyük bir sevgi seli ile karşılanan Bekir Kıvrım’a, mahalleli ve esnaf yoğun ilgi gösterdi. Başkan adayı Kıvrım, Dağbeli Pazarı’nda, vatandaş ve esnafının sorunları ile taleplerini dinleyerek notlar aldı.

TÜRKİYE YÜZYILINA YAKIŞACAK

Döşemealtılıların yoğun ilgi ve sevgisine teşekkür eden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Kıvrım, “İlçemizi karış karış gezmeye, çalmadık zil, açmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dağbeli Pazarı’nda hemşehrilerimizle el ele, gönül gönüleydik. Bizleri samimiyetle karşılayan, uzattığımız eli sıkan, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Vatandaşımızın ve esnafımızın sıkıntılarını, dertlerini ve taleplerini dinledik. İnşallah sandıkta bize teveccüh gösterirlerse 1 Nisan sabahı itibariyle sorunların çözümü için çalışacağız. Göreve gelir gelmez Döşemealtı’nı Türkiye Yüzyılına yakışır bir hale getirmek için el ele vereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.