Kıvrım şehit ailelerini unutmadı

SİYASET 19.03.2024 - 10:12, Güncelleme: 19.03.2024 - 10:13
 

Kıvrım şehit ailelerini unutmadı

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde şehit ailelerini ziyaret etti. Kıvrım, “Bu toprakları bizlere vatan kılan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

haberimizvar.net- Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde şehit ailelerini unutmadı. İlk olarak Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özder’in katıldığı programda şehit mezarlarını ziyaret eden Kıvrım, ardından şehit aileleri ile bir araya geldi. Başkan Adayı Kıvrım’a ziyaretlerde MHP Döşemealtı İlçe Başkanı Kadir Gürcan ve Ak Parti Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehibe Ekin de eşlik etti.  ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMUYORUZ Şehitleri ve kıymetli ailelerini hiçbir zaman unutmayacaklarını belirten Bekir Kıvrım, “Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde bu toprakları bizlere vatan kılan başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu vesileyle kıymetli anne ve babalarının da ellerinden öpüyorum. Bayrağına, vatanına, milletine sahip çıkan kahraman aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Şehitlerimizin aileleri bizlere emanet ve her zaman onların yanlarındayız” dedi.
Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde şehit ailelerini ziyaret etti. Kıvrım, “Bu toprakları bizlere vatan kılan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

haberimizvar.net- Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde şehit ailelerini unutmadı. İlk olarak Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özder’in katıldığı programda şehit mezarlarını ziyaret eden Kıvrım, ardından şehit aileleri ile bir araya geldi. Başkan Adayı Kıvrım’a ziyaretlerde MHP Döşemealtı İlçe Başkanı Kadir Gürcan ve Ak Parti Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehibe Ekin de eşlik etti. 

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMUYORUZ
Şehitleri ve kıymetli ailelerini hiçbir zaman unutmayacaklarını belirten Bekir Kıvrım, “Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde bu toprakları bizlere vatan kılan başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu vesileyle kıymetli anne ve babalarının da ellerinden öpüyorum. Bayrağına, vatanına, milletine sahip çıkan kahraman aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Şehitlerimizin aileleri bizlere emanet ve her zaman onların yanlarındayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.