Kızılarık'ta 15 kilo eroin yakalandı

ASAYİŞ 13.12.2023 - 15:47, Güncelleme: 13.12.2023 - 15:47
 

Kızılarık'ta 15 kilo eroin yakalandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü birimlerinin Kızılarık Mahallesi'nde uyuşturucu depolandığı ve satıldığı belirlenen adreste yapılan operasyonda 15 kilogram eroin ele geçirildi.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü birimlerince Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının önlenmesi amacıyla yürütülen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Antalya'ya uyuşturucu madde nakledilerek ticaretini yaptığı belirlenen şahıs ve gruplara yönelik operasyonlar kapsamında Kızılarık Mahallesi'nde bir adreste uyuşturucu depolandığı ve satıldığı bildirilen adreste aramada yapıldı. Operasyon sırasında 15 kilogram eroin ele geçilirken, bir şüpheli de gözaltına alınarak, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderi sevk edildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Antalya genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yürütülen çalışmaların kararlılıkla ve aralıksız bir şekilde devam edeceği vurgulandı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü birimlerinin Kızılarık Mahallesi'nde uyuşturucu depolandığı ve satıldığı belirlenen adreste yapılan operasyonda 15 kilogram eroin ele geçirildi.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü birimlerince Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının önlenmesi amacıyla yürütülen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Antalya'ya uyuşturucu madde nakledilerek ticaretini yaptığı belirlenen şahıs ve gruplara yönelik operasyonlar kapsamında Kızılarık Mahallesi'nde bir adreste uyuşturucu depolandığı ve satıldığı bildirilen adreste aramada yapıldı.

Operasyon sırasında 15 kilogram eroin ele geçilirken, bir şüpheli de gözaltına alınarak, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderi sevk edildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Antalya genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yürütülen çalışmaların kararlılıkla ve aralıksız bir şekilde devam edeceği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.