Kızılay'dan Serik'te kan bağış kampanyası

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.01.2021 - 13:56, Güncelleme: 05.01.2021 - 13:56
 

Kızılay'dan Serik'te kan bağış kampanyası

Antalya'nın Serik ilçesinde kan bağış kampanyası düzenlendi.

haberimizvar.net Kızılay Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi tarafından Serik'te kan bağış kampanyası başlatıldı. 4- 22 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek kan bağışı kampanyası kaymakamlık binası önünde kurulan seyyar kan merkezinde devam ediyor. Kan alım işlemi saat 10.30 ile 18.00 arasında gerçekleşiyor. Serikliler kan bağışına yoğun ilgi gösterdi. Kan veren vatandaşlar, kanın bir gün herkese gerekecek bir ihtiyaç olduğuna işaret ederek, herkesi kan vermeye çağırdı.
Antalya'nın Serik ilçesinde kan bağış kampanyası düzenlendi.

haberimizvar.net

Kızılay Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi tarafından Serik'te kan bağış kampanyası başlatıldı. 4- 22 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek kan bağışı kampanyası kaymakamlık binası önünde kurulan seyyar kan merkezinde devam ediyor. Kan alım işlemi saat 10.30 ile 18.00 arasında gerçekleşiyor.

Serikliler kan bağışına yoğun ilgi gösterdi. Kan veren vatandaşlar, kanın bir gün herkese gerekecek bir ihtiyaç olduğuna işaret ederek, herkesi kan vermeye çağırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.