Kızılkaya’nın son durağı Eğitim- Sen oldu

GÜNDEM 28.01.2020 - 00:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kızılkaya’nın son durağı Eğitim- Sen oldu

Ziyaretlerini aralıksız sürdüren CHP Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları İlçe Başkan Adayı Avukat Aydan Eliz Kızılkaya’nın bugün son durağı Eğitim-Sen Antalya Şubesi oldu.

haberimizvar.net-Pazar günü yapılacak kongre öncesi ziyaretlerine devam eden CHP Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları İlçe Başkan Adayı Avukat Aydan Eliz Kızılkaya’nun son durağı Eğitim- Sen Antalya Şubesi oldu. Şube Başkanı Kadir Öztürk ve Kültür Sanat Sen Bölge Şube Başkanı Seyfi Turan tarafından karışlanan Kızılkaya, ziyaret sırasında sendikaların taleplerini ve çalışmalarını dinledi. TEŞEKKÜR ETTİ Ziyaretten sonra değerlendirme yapan Kızılkaya, “Ziyaretlerimize iktidar partisinin il başkanlığı gibi çalışan, makamlardan ziyade demokrasiden, emekten, hak, hukuk ve adaletten yana KESK bileşenleriyle devam ettik. Bizleri karşılayan Eğitim-Sen Şube Başkanı Kadir Öztürk ve Kültür Sanat Sen Bölge Şube Başkanı Seyfi Turan Bey’e samimi sohbetleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.  
Ziyaretlerini aralıksız sürdüren CHP Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları İlçe Başkan Adayı Avukat Aydan Eliz Kızılkaya’nın bugün son durağı Eğitim-Sen Antalya Şubesi oldu.

haberimizvar.net-Pazar günü yapılacak kongre öncesi ziyaretlerine devam eden CHP Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları İlçe Başkan Adayı Avukat Aydan Eliz Kızılkaya’nun son durağı Eğitim- Sen Antalya Şubesi oldu. Şube Başkanı Kadir Öztürk ve Kültür Sanat Sen Bölge Şube Başkanı Seyfi Turan tarafından karışlanan Kızılkaya, ziyaret sırasında sendikaların taleplerini ve çalışmalarını dinledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten sonra değerlendirme yapan Kızılkaya, “Ziyaretlerimize iktidar partisinin il başkanlığı gibi çalışan, makamlardan ziyade demokrasiden, emekten, hak, hukuk ve adaletten yana KESK bileşenleriyle devam ettik. Bizleri karşılayan Eğitim-Sen Şube Başkanı Kadir Öztürk ve Kültür Sanat Sen Bölge Şube Başkanı Seyfi Turan Bey’e samimi sohbetleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.