KKTC’de bir müjde vereceğim

GÜNDEM 16.07.2021 - 15:31, Güncelleme: 16.07.2021 - 15:31
 

KKTC’de bir müjde vereceğim

Hafta başı gerçekleştireceği KKTC seyahatine ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, orada bir müjde vereceğini ve ‘tüm dünyaya mesajlarının olduğunu’ açıkladı.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından yaptığı açıklamada KKTC gezisinde dünya için önemli bir mesaj vereceğini söyledi. Konuşmasının başında pazartesi günü gerçekleştireceği Kıbrıs ziyaretinin geniş bir heyetle olacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kuzey Kıbrıs’a, müjdesini orada parlamentoda vermek istiyorum, güzel bir adımımız var, ön çalışmalarını bitirdik” dedi.  ALMANYA’DA FELAKET ÇOK ÇOK BÜYÜK Erdoğan, Almanya ve Rize’deki sel felaketleri için de şunları söyledi: “Felaketin boyutunun Almanya’da çok çok büyük olduğu aldığımız bilgiler ışığında. Rize’deki sel felaketinde, kendi ilçem de dahil olmak üzere şu an itibarıyla 2 kaybın dışında 6 vefatımız var”.  
Hafta başı gerçekleştireceği KKTC seyahatine ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, orada bir müjde vereceğini ve ‘tüm dünyaya mesajlarının olduğunu’ açıkladı.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından yaptığı açıklamada KKTC gezisinde dünya için önemli bir mesaj vereceğini söyledi. Konuşmasının başında pazartesi günü gerçekleştireceği Kıbrıs ziyaretinin geniş bir heyetle olacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kuzey Kıbrıs’a, müjdesini orada parlamentoda vermek istiyorum, güzel bir adımımız var, ön çalışmalarını bitirdik” dedi. 

ALMANYA’DA FELAKET ÇOK ÇOK BÜYÜK

Erdoğan, Almanya ve Rize’deki sel felaketleri için de şunları söyledi: “Felaketin boyutunun Almanya’da çok çok büyük olduğu aldığımız bilgiler ışığında. Rize’deki sel felaketinde, kendi ilçem de dahil olmak üzere şu an itibarıyla 2 kaybın dışında 6 vefatımız var”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.