Klasik müzik severler bir arada

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.01.2024 - 18:24, Güncelleme: 21.01.2024 - 18:24
 

Klasik müzik severler bir arada

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO) her hafta bir konserle klasik müzik severleri buluşturuyor. ADSO, bu kez viyola sanatçısı Sara Ferrandez ile soprano Nihan İnan'ı konuk etti.

haberimizvar.net- Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konserde orkestrayı ünlü şef Raoul Gruneıs yönetti. Sara Ferrandez (viyola), Nihan İnan (soprano) solist sanatçılar olarak sahnedeki yerlerini aldı. Konsere Antalya'da yaşayan yerli ve yabancı müzik severler yoğun ilgi gösterdi.  Sanatçılar Sara Ferrandez- Nihan İnan ikilisi, dünyaca ünlü bestecilerden Robert Schumann'ın 'Dıe Braut Von Messına', Bohuslav Martınu'nun 'Rhapsosy' adlı konçertosunu yorumladı. Konserin ikinci bölümünde ise orkestra besteci Richard Wagner'in 'Wesendonck Şarkıları' ile 'Sıegfrıed Idyll' adlı eserlereini seslendirdi.  
Antalya Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO) her hafta bir konserle klasik müzik severleri buluşturuyor. ADSO, bu kez viyola sanatçısı Sara Ferrandez ile soprano Nihan İnan'ı konuk etti.

haberimizvar.net- Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konserde orkestrayı ünlü şef Raoul Gruneıs yönetti. Sara Ferrandez (viyola), Nihan İnan (soprano) solist sanatçılar olarak sahnedeki yerlerini aldı. Konsere Antalya'da yaşayan yerli ve yabancı müzik severler yoğun ilgi gösterdi. 

Sanatçılar Sara Ferrandez- Nihan İnan ikilisi, dünyaca ünlü bestecilerden Robert Schumann'ın 'Dıe Braut Von Messına', Bohuslav Martınu'nun 'Rhapsosy' adlı konçertosunu yorumladı. Konserin ikinci bölümünde ise orkestra besteci Richard Wagner'in 'Wesendonck Şarkıları' ile 'Sıegfrıed Idyll' adlı eserlereini seslendirdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.