Kocagöz baba ocağında

SİYASET 02.04.2024 - 16:37, Güncelleme: 02.04.2024 - 16:37
 

Kocagöz baba ocağında

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez ve CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar ile birlikte CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı'yı ziyaret etti.

haberimizvar.net-31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde CHP'ye Kepez Belediye Başkanlığı'nı ilk kez kazandıran Mesut Kocagöz, CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar ile birlikte CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı'yı ziyaret etti. CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Kocagöz'ün ziyaretiyle ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Kepez Belediye Başkanımız Mesut Kocagöz, Kepez İlçe Başkanımız Gökhan Ölmez ve Milletvekilimiz Aliye Coşar ile birlikte baba ocağını il başkanımızı ziyaret ettiler. Seçilen belediye başkanımız Mesut Kocagöz'ü tebrik eder ve başarılar dileriz. Dayanışma ruhumuz ve güç birliği içerisinde sosyal demokrat belediyecilik anlayışı Kepez'de galip gelmiştir" ifadelerini kullandı.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez ve CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar ile birlikte CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı'yı ziyaret etti.

haberimizvar.net-31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde CHP'ye Kepez Belediye Başkanlığı'nı ilk kez kazandıran Mesut Kocagöz, CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar ile birlikte CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı'yı ziyaret etti.

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Kocagöz'ün ziyaretiyle ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Kepez Belediye Başkanımız Mesut Kocagöz, Kepez İlçe Başkanımız Gökhan Ölmez ve Milletvekilimiz Aliye Coşar ile birlikte baba ocağını il başkanımızı ziyaret ettiler. Seçilen belediye başkanımız Mesut Kocagöz'ü tebrik eder ve başarılar dileriz. Dayanışma ruhumuz ve güç birliği içerisinde sosyal demokrat belediyecilik anlayışı Kepez'de galip gelmiştir" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.