Kocagöz: Kepez'e kent kimliği kazandıracağız

SİYASET 08.02.2024 - 12:50, Güncelleme: 08.02.2024 - 12:56
 

Kocagöz: Kepez'e kent kimliği kazandıracağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, seçim çalışmalarına devam ediyor. Kepez’de vatandaşlarla bir araya gelen Kocagöz, kentine güvenmeyen kentlisine saygı duymayan belediyecilik anlayışı bir kenara bırakıp, Kepez’e kent kimliği kazandıracaklarını söyledi.

haberimizvar.net- CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, seçim çalışmaları kapsamında Kepez’de yaşayan esnafları ve vatandaşları ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. 20 yıllık belediyecilik tecrübesini Kepez’de hayata geçirmek istediğine dikkat çeken Kocagöz, “Genç, enerjik bir nüfusa sahip olmamıza rağmen yaratılamayan istihdam, yapılmayan yatırımlar başarılı gençlerimizin başka ilçelerde istihdam edilmesine sebep olmuştur. Sadece çöp toplamak, sokakları süpürmek, park yapmak belediyecilik olarak adlandırılamaz. Kepezimize bir kimlik katılmamış, daha doğrusu katmak için çaba bile sarf edilmemiştir. Öncelikle kentine güvenmeyen kentlisine saygı duymayan belediyecilik anlayışını rafa kaldıracağız. Biz Kepez’e öncelikle kent kimliği kazandıracağız” diye konuştu. KEPEZ’DE DÖNÜŞÜM YAPACAĞIZ Kepez ve Kepezli vatandaşlarımızın göz ardı edildiğini hatırlatan Kocagöz, “Kepezimiz aslında sosyo-kültürel seviyesi çok yüksek olan bir ilçe olmasına rağmen, insanlarımızın sosyal aktivitelerden uzak kaldığını, yemek yiyebilmek için bile başka ilçelere gitmek zorunda kaldığını üzülerek yaşıyoruz. İlçemizi eğitim, sağlık, turizm ve ekonomik anlamda atağa kaldıracak planlarımızı hazırladık. Her biri alanında uzman geniş bir kadromuz Kepezimize hizmet etmeye hazır. Biz önce Kepez’de değişim, beraberinde de dönüşüm yapacağız” dedi.  PARKLARIMIZ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DAHA GÜVENLİ OLACAK Kepez’deki parkların karanlık ve güvenli olmadığına vurgu yapan Kocagöz, “Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın daha huzurlu ve güvenli bir Kepez için parklarımızı aydınlatma ve kameralarla donatacağız. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde “Çocuklarımız uyuştucunun esiri oldu, ne olur kurtarın” diyen annelerin feryatlarına şahit olduk. Çocuklarını bazı parklara götürememekten şikayet eden aileleri dinledik. Üzülerek söylüyorum ki, gençlerimiz maalesef uyuşturucu tuzağına düşmüş durumda. Ucuz fiyata satılan sentetik uyuşturucular, gençlerin hem aklını, hem de sağlığını yitirmesine neden oluyor. Biz, Kepezimizi daha güvenli, daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz” diye konuştu.  ANTALYA’NIN YÜKÜNÜ KEPEZ ÇEKİYOR Kepez’de yaşayan insanların Antalya’nın iş gücünü ve yükünü büyük ölçüde karşıladığını belirten Kocagöz, “Projelerimizi hayata geçirdikçe yeni istihdam alanları da yaratmış olacağız. Kepez’de 650 bin hissedarımız var. Yokluk, yoksulluk varsa paylaşım hatası vardır. Yatağa aç giren, sokakta yaşayan, ekmek bulamayan insanımız varsa bu ayıp bize yeter. İnsanlarımızın hayatı kolaylaştıracak, sosyal ve kültürel aktivitelere katılacak çalışmalarımızla örnek bir belediye olacağız” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, seçim çalışmalarına devam ediyor. Kepez’de vatandaşlarla bir araya gelen Kocagöz, kentine güvenmeyen kentlisine saygı duymayan belediyecilik anlayışı bir kenara bırakıp, Kepez’e kent kimliği kazandıracaklarını söyledi.

haberimizvar.net- CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, seçim çalışmaları kapsamında Kepez’de yaşayan esnafları ve vatandaşları ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. 20 yıllık belediyecilik tecrübesini Kepez’de hayata geçirmek istediğine dikkat çeken Kocagöz, “Genç, enerjik bir nüfusa sahip olmamıza rağmen yaratılamayan istihdam, yapılmayan yatırımlar başarılı gençlerimizin başka ilçelerde istihdam edilmesine sebep olmuştur. Sadece çöp toplamak, sokakları süpürmek, park yapmak belediyecilik olarak adlandırılamaz. Kepezimize bir kimlik katılmamış, daha doğrusu katmak için çaba bile sarf edilmemiştir. Öncelikle kentine güvenmeyen kentlisine saygı duymayan belediyecilik anlayışını rafa kaldıracağız. Biz Kepez’e öncelikle kent kimliği kazandıracağız” diye konuştu.

KEPEZ’DE DÖNÜŞÜM YAPACAĞIZ
Kepez ve Kepezli vatandaşlarımızın göz ardı edildiğini hatırlatan Kocagöz, “Kepezimiz aslında sosyo-kültürel seviyesi çok yüksek olan bir ilçe olmasına rağmen, insanlarımızın sosyal aktivitelerden uzak kaldığını, yemek yiyebilmek için bile başka ilçelere gitmek zorunda kaldığını üzülerek yaşıyoruz. İlçemizi eğitim, sağlık, turizm ve ekonomik anlamda atağa kaldıracak planlarımızı hazırladık. Her biri alanında uzman geniş bir kadromuz Kepezimize hizmet etmeye hazır. Biz önce Kepez’de değişim, beraberinde de dönüşüm yapacağız” dedi. 

PARKLARIMIZ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DAHA GÜVENLİ OLACAK
Kepez’deki parkların karanlık ve güvenli olmadığına vurgu yapan Kocagöz, “Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın daha huzurlu ve güvenli bir Kepez için parklarımızı aydınlatma ve kameralarla donatacağız. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde “Çocuklarımız uyuştucunun esiri oldu, ne olur kurtarın” diyen annelerin feryatlarına şahit olduk. Çocuklarını bazı parklara götürememekten şikayet eden aileleri dinledik. Üzülerek söylüyorum ki, gençlerimiz maalesef uyuşturucu tuzağına düşmüş durumda. Ucuz fiyata satılan sentetik uyuşturucular, gençlerin hem aklını, hem de sağlığını yitirmesine neden oluyor. Biz, Kepezimizi daha güvenli, daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz” diye konuştu. 

ANTALYA’NIN YÜKÜNÜ KEPEZ ÇEKİYOR
Kepez’de yaşayan insanların Antalya’nın iş gücünü ve yükünü büyük ölçüde karşıladığını belirten Kocagöz, “Projelerimizi hayata geçirdikçe yeni istihdam alanları da yaratmış olacağız. Kepez’de 650 bin hissedarımız var. Yokluk, yoksulluk varsa paylaşım hatası vardır. Yatağa aç giren, sokakta yaşayan, ekmek bulamayan insanımız varsa bu ayıp bize yeter. İnsanlarımızın hayatı kolaylaştıracak, sosyal ve kültürel aktivitelere katılacak çalışmalarımızla örnek bir belediye olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.