Kocagöz'den CHP Kepez'e ziyaret

SİYASET 11.01.2024 - 22:10, Güncelleme: 11.01.2024 - 22:10
 

Kocagöz'den CHP Kepez'e ziyaret

CHP Genel Merkezi tarafından Kepez belediye başkan adayı gösterilen Mesut Kocagöz, CHP Kepez İlçe Örgütü'nü ziyaret etti.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi tarafından Kepez belediye başkan adayı olarak gösterilen Mesut Kocagöz CHP Kepez İlçe Örgütü'nü ziyaret ederek, İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile görüştü. CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Mesut Kocagöz'ü kutlayıp, belediye başkan adaylığında başarı diledi. Ölmez: ''Kepez ilçe örgütü olarak tek amacımız birlikte olup, ortak hareket ederek Kepez Belediyesi'ne Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dikmek" dedi.
CHP Genel Merkezi tarafından Kepez belediye başkan adayı gösterilen Mesut Kocagöz, CHP Kepez İlçe Örgütü'nü ziyaret etti.

haberimizvar.net-  CHP Genel Merkezi tarafından Kepez belediye başkan adayı olarak gösterilen Mesut Kocagöz CHP Kepez İlçe Örgütü'nü ziyaret ederek, İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile görüştü. CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Mesut Kocagöz'ü kutlayıp, belediye başkan adaylığında başarı diledi. Ölmez: '' Kepez ilçe örgütü olarak tek amacımız birlikte olup, ortak hareket ederek Kepez Belediyesi'ne Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dikmek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.