Koca’nın sözlerine sosyal medyadan yanıt

SAĞLIK 13.04.2021 - 10:52, Güncelleme: 13.04.2021 - 11:55
 

Koca’nın sözlerine sosyal medyadan yanıt

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, “Vakaların artmasından hepimiz sorumluyuz, 84 milyon” sözlerine Twitter kullanıcıları, #SorumlusuBizDeğiliz diyerek yanıt verdi.

haberimizvar.net-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın “Vakaların artmasının sebebi hepimiziz. 84 Milyon” açıklaması tepki çekti. Sosyal medyada pek çok kullanıcı #VakalarınArtmasınınSorumlusu ve #SorumlusuBizDeğiliz etiketleriyle pek çok kişi tepkilerini dile getirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca''nın Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada “Vakaların artmasının sebebi hepimiziz. 84 Milyon” ifadeleri tepki çekti. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından "Yok, 83.999.999'dur o. Bir kişi hiçbir başarısızlığının sorumluluğunu üstlenmiyor." Ali Babacan'ın tweeti dakikalar içinde binlerce beğeni aldı. Koca’nın bu yanıtı dün gece büyük tepki toplarken bugün ise Twitter kullanıcıları #SorumlusuBizDeğiliz etiketine yazarak tepki gösteriyor.  Yok, 83.999.999'dur o. Bir kişi hiçbir başarısızlığının sorumluluğunu üstlenmiyor. https://t.co/nmfaHQ5OaM— Ali Babacan (@alibabacan) April 12, 2021 Gizlice cenazelere katılmadımBinlerle kongre düzenlemedimMiting yapmadımMaskemi taktımKurallara uydum Sorumlu 84 Milyonmuş, HADİ ORDAN!!! #SorumlusuBizDeğiliz#VakalarınArtmasınınSorumlusu pic.twitter.com/txdwrmXc4Z— Clan Fraser (@mrsfraserrr) April 13, 2021 Maskemi taktım .Kurallara uydum..Ben niye sorumlu oluyorum kardeşim..Git onu Partinin Başkanı Resi’ine söyle..Kongre yapan ben değilim .. @drfahrettinkoca #VakalarınArtmasınınSorumlusu #SorumlusuBizDeğiliz pic.twitter.com/xVx63y573c—
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, “Vakaların artmasından hepimiz sorumluyuz, 84 milyon” sözlerine Twitter kullanıcıları, #SorumlusuBizDeğiliz diyerek yanıt verdi.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın “Vakaların artmasının sebebi hepimiziz. 84 Milyon” açıklaması tepki çekti. Sosyal medyada pek çok kullanıcı #VakalarınArtmasınınSorumlusu ve #SorumlusuBizDeğiliz etiketleriyle pek çok kişi tepkilerini dile getirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca''nın Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada “Vakaların artmasının sebebi hepimiziz. 84 Milyon” ifadeleri tepki çekti. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından "Yok, 83.999.999'dur o. Bir kişi hiçbir başarısızlığının sorumluluğunu üstlenmiyor." Ali Babacan'ın tweeti dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.

Koca’nın bu yanıtı dün gece büyük tepki toplarken bugün ise Twitter kullanıcıları #SorumlusuBizDeğiliz etiketine yazarak tepki gösteriyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.