Kocasına arsa toplayan üst düzey bürokrat kim?

KULİS 08.08.2023 - 11:41, Güncelleme: 08.08.2023 - 11:53
 

Kocasına arsa toplayan üst düzey bürokrat kim?

Antalya’da göz önünde olan üst düzey bürokrat, içinde bulunduğu kurumda yetkilerini kullanarak imara açılacağını öğrendiği Kundu ve Topallı bölgelerinde arsa toplamaya başlamış.

haberimizvar.net- Arsa payının yüksek olduğu illerin başında gelen Antalya’da kolay yoldan zengin olmak isteyenler imara açılmamış bölgelerde ucuza arsa toplar sonrada gerek makamı, gerekse ilişkilerini kullanarak aldığı arsalar imara açılınca bin liralık malı, milyonlarla hesaplanır. KUNDU VE TOPALLI’DA İşte bu çeviklikte olan üst düzey bir bürokrat, Kundu ve Topallı’da imara açılacak bölgelerin arsalarını kocası ve kayınvalidesi adına toplamaya başlamış. Yakında Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne gelecek olan imar plan değişiklikleriyle toprak zengini haline gelecek olan Antalya’nın üst düzey bürokratı, canını dişine takıp, arsa peşinde koşturması herkesin dikkatini çekmiş.  
Antalya’da göz önünde olan üst düzey bürokrat, içinde bulunduğu kurumda yetkilerini kullanarak imara açılacağını öğrendiği Kundu ve Topallı bölgelerinde arsa toplamaya başlamış.

haberimizvar.net- Arsa payının yüksek olduğu illerin başında gelen Antalya’da kolay yoldan zengin olmak isteyenler imara açılmamış bölgelerde ucuza arsa toplar sonrada gerek makamı, gerekse ilişkilerini kullanarak aldığı arsalar imara açılınca bin liralık malı, milyonlarla hesaplanır.

KUNDU VE TOPALLI’DA

İşte bu çeviklikte olan üst düzey bir bürokrat, Kundu ve Topallı’da imara açılacak bölgelerin arsalarını kocası ve kayınvalidesi adına toplamaya başlamış. Yakında Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne gelecek olan imar plan değişiklikleriyle toprak zengini haline gelecek olan Antalya’nın üst düzey bürokratı, canını dişine takıp, arsa peşinde koşturması herkesin dikkatini çekmiş.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.