Komşu kavgasında bir çocuk vuruldu

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.11.2023 - 15:59, Güncelleme: 02.11.2023 - 15:59
 

Komşu kavgasında bir çocuk vuruldu

Kepez'in Ulus Mahallesi'nde komşular arasında çıkan tadilat kavgasında okuldan evlerine dönen 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi Sinem U., tabancadan çıkan kurşunlarla yaralandı. Komşusu Muhammet F.'yi de tabanca kabzasıyla yaralayan Yılmaz S., polis tarafından yakalandı.

haberimizvar.net- Olay, saat 13.00 sıralarında Kepez ilçesi Ulus Mahallesi 2102 Sokak’ta meydana geldi. Yılmaz S., yan apartmanın ikinci katında tadilat yapan Ahmet A. ile gürültü nedeniyle tartışmaya başladı. Yılmaz S. küfredince aynı sokakta oturan Muhammet F. ile oğlu Ali F. kendisini uyardı. Bunun üzerine taraflar arasında önce tartışma, ardından da arbede yaşandı. Üzerinde taşıdığı tabancanın kabzasıyla Muhammet F.'nin başına vuran Yılmaz S., ardından rastgele ateş etti. Bu sırada okuldan evine dönen Sinem U. sol bacağına, Ali F. de ayak bileğine isabet eden kurşunla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Sinem U., Ali F. ve Muhammet F. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, kaçan Yılmaz S.'yi 250 metre ilerideki iş yerinde yakalayarak gözaltına aldı. Yılmaz S.’nin çöp konteynerine attığını söylediği tabanca ise bulunamadı.  Ekipler, Yılmaz S.'yi polis merkezine götürdü.  Bu arada Yılmaz S. ile komşuları arasında çıkan tartışma, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde tabanca sesleri sonrası komşuların Yılmaz S.'yi kovaladığı görüldü
Kepez'in Ulus Mahallesi'nde komşular arasında çıkan tadilat kavgasında okuldan evlerine dönen 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi Sinem U., tabancadan çıkan kurşunlarla yaralandı. Komşusu Muhammet F.'yi de tabanca kabzasıyla yaralayan Yılmaz S., polis tarafından yakalandı.

haberimizvar.net- Olay, saat 13.00 sıralarında Kepez ilçesi Ulus Mahallesi 2102 Sokak’ta meydana geldi. Yılmaz S., yan apartmanın ikinci katında tadilat yapan Ahmet A. ile gürültü nedeniyle tartışmaya başladı. Yılmaz S. küfredince aynı sokakta oturan Muhammet F. ile oğlu Ali F. kendisini uyardı. Bunun üzerine taraflar arasında önce tartışma, ardından da arbede yaşandı. Üzerinde taşıdığı tabancanın kabzasıyla Muhammet F.'nin başına vuran Yılmaz S., ardından rastgele ateş etti. Bu sırada okuldan evine dönen Sinem U. sol bacağına, Ali F. de ayak bileğine isabet eden kurşunla yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Sinem U., Ali F. ve Muhammet F. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, kaçan Yılmaz S.'yi 250 metre ilerideki iş yerinde yakalayarak gözaltına aldı. Yılmaz S.’nin çöp konteynerine attığını söylediği tabanca ise bulunamadı.  Ekipler, Yılmaz S.'yi polis merkezine götürdü. 

Bu arada Yılmaz S. ile komşuları arasında çıkan tartışma, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde tabanca sesleri sonrası komşuların Yılmaz S.'yi kovaladığı görüldü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.