Komşu kavgasında çocuğu vuran şahıs tutuklandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2023 - 16:58, Güncelleme: 03.11.2023 - 16:58
 

Komşu kavgasında çocuğu vuran şahıs tutuklandı

Kepez'in Ulus Mahallesi'nde komşular arasında çıkan tadilat kavgasında okuldan dönen 8 yaşındaki Sinem U. isimli öğrenciyi tabanca ile yaralayan Yılmaz S., saklandığı pesthop içinde yakalandı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

haberimizvar.net- Olay, dün saat 13.00 sıralarında Kepez ilçesi Ulus Mahallesi 2103 Sokak üzerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre; sokak üzerinde tadilatı yapılan bir evden çıkan sesler üzerine Yılmaz S. ile karşı komşuları Ali Çağır F. ve babası Muhammet Muammer F. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Yılmaz S., yanında bulunan silahla ateş etmeye başladı. Olayda Ali Çağrı F. ve okuldan eve dönen Sinem U. (8) kurşunların isabet etmesiyle, Muhammet Muammer F. ise darp sonucu yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı şahıslara ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı, ardından ise Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Olay sonrası tarafların yakınları tartışmaya devam etti. Tartışmayı polis ekipleri araya girerek sonlandırdı. Polis ekipleri olay yerinden kaçan Yılmaz S.’nin bulunması için araştırma gerçekleştirdi. Yapılan araştırmada alınan ihbarda şahsın yakınlarda bulunan bir petshop içerisinde saklandığı öğrenildi. Şahıs, polis ekiplerince gözaltına alınınca olayda kullandığı silahı çöp kovasına attığını söyledi. Ekipler ellerine eldiven takarak uzun süre çöp konteyner içerisinde silahı aradı. 10 dakika süren aramada silah çıkmayınca şahıs silahı petshop içerisinde sakladığını itiraf etti. Ekipler şahsı gözaltı aracından indirerek silahı koyduğu yeri gösterdi. Silah polis ekipleri tarafından muhafaza altına alınırken, şahıs da polis merkezine götürüldü. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaralanan küçük kızın durumun ise iyi olduğu öğrenildi.
Kepez'in Ulus Mahallesi'nde komşular arasında çıkan tadilat kavgasında okuldan dönen 8 yaşındaki Sinem U. isimli öğrenciyi tabanca ile yaralayan Yılmaz S., saklandığı pesthop içinde yakalandı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

haberimizvar.net- Olay, dün saat 13.00 sıralarında Kepez ilçesi Ulus Mahallesi 2103 Sokak üzerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre; sokak üzerinde tadilatı yapılan bir evden çıkan sesler üzerine Yılmaz S. ile karşı komşuları Ali Çağır F. ve babası Muhammet Muammer F. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Yılmaz S., yanında bulunan silahla ateş etmeye başladı. Olayda Ali Çağrı F. ve okuldan eve dönen Sinem U. (8) kurşunların isabet etmesiyle, Muhammet Muammer F. ise darp sonucu yaralandı.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı şahıslara ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı, ardından ise Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Olay sonrası tarafların yakınları tartışmaya devam etti. Tartışmayı polis ekipleri araya girerek sonlandırdı.

Polis ekipleri olay yerinden kaçan Yılmaz S.’nin bulunması için araştırma gerçekleştirdi. Yapılan araştırmada alınan ihbarda şahsın yakınlarda bulunan bir petshop içerisinde saklandığı öğrenildi.
Şahıs, polis ekiplerince gözaltına alınınca olayda kullandığı silahı çöp kovasına attığını söyledi. Ekipler ellerine eldiven takarak uzun süre çöp konteyner içerisinde silahı aradı. 10 dakika süren aramada silah çıkmayınca şahıs silahı petshop içerisinde sakladığını itiraf etti. Ekipler şahsı gözaltı aracından indirerek silahı koyduğu yeri gösterdi. Silah polis ekipleri tarafından muhafaza altına alınırken, şahıs da polis merkezine götürüldü. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaralanan küçük kızın durumun ise iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.