Konserler iptal

GÜNDEM 28.02.2020 - 14:13, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Konserler iptal

İdlib’te yaşanan gelişmeler üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi 6 Mart’ta yapılacak olan Haluk Levent konserini, Muratpaşa Belediyesi ise bugün yapılacak ‘Düşlerin Sazendeleri’ ve yarın yapılacağı duyurulan ‘Unutulmaz Filmler ve Müzikler’ programını iptal etti.

haberimizvar.net-  İdlib’te Türk askerlerine yapılan saldırı üzerine konserler de iptal edilmeye başlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi konser programlarını iptal etti. Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 90. Yılı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6 Mart’ta düzenlenecek kutlama programı ve Haluk Levent konseri iptal edildi. Konserin iptalini sosyal medya hesabından duyuran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Atamızın Antalya’ya geliş yıldönümünde düzenleyeceğimiz Haluk Levent konseri şehitlerimiz nedeniyle iptal edilmiştir. Yüce milletimizin başı sağ olsun” dedi. MURATPAŞA’DAN İPTAL DUYURUSU Muratpaşa Belediyesi de, bu akşam yapılacağı duyurulan ‘Düşlerin Sazendeleri’ konseri ve yarın yapılması planlanan ‘Unutulmaz Filmler ve Müzikler’ programlarının iptal edildiğini duyurdu. Belediyeden yapılan açıklamada, “Sevgili komşularımız; Türkan Şoray Kültür Merkezimizde bugün gerçekleştirilecek ‘Düşlerin Sazendeleri’ konseri ve yarın yapılacak ‘Unutulmaz Filmler ve Müzikler’ programı yaşadığımız olağanüstü üzücü durum nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz” denildi.     
İdlib’te yaşanan gelişmeler üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi 6 Mart’ta yapılacak olan Haluk Levent konserini, Muratpaşa Belediyesi ise bugün yapılacak ‘Düşlerin Sazendeleri’ ve yarın yapılacağı duyurulan ‘Unutulmaz Filmler ve Müzikler’ programını iptal etti.

haberimizvar.net-  İdlib’te Türk askerlerine yapılan saldırı üzerine konserler de iptal edilmeye başlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi konser programlarını iptal etti. Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 90. Yılı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6 Mart’ta düzenlenecek kutlama programı ve Haluk Levent konseri iptal edildi. Konserin iptalini sosyal medya hesabından duyuran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Atamızın Antalya’ya geliş yıldönümünde düzenleyeceğimiz Haluk Levent konseri şehitlerimiz nedeniyle iptal edilmiştir. Yüce milletimizin başı sağ olsun” dedi.

MURATPAŞA’DAN İPTAL DUYURUSU

Muratpaşa Belediyesi de, bu akşam yapılacağı duyurulan ‘Düşlerin Sazendeleri’ konseri ve yarın yapılması planlanan ‘Unutulmaz Filmler ve Müzikler’ programlarının iptal edildiğini duyurdu. Belediyeden yapılan açıklamada, “Sevgili komşularımız; Türkan Şoray Kültür Merkezimizde bugün gerçekleştirilecek ‘Düşlerin Sazendeleri’ konseri ve yarın yapılacak ‘Unutulmaz Filmler ve Müzikler’ programı yaşadığımız olağanüstü üzücü durum nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz” denildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.