Konyaaltı Belediyesi’nde o isim görevden alındı

GÜNDEM 09.12.2019 - 12:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Konyaaltı Belediyesi’nde o isim görevden alındı

Konyaaltı Belediyesi Hayvan Barınağı’ndaki vahşet görüntülerinin ardından Veteriner İşleri Müdürü Mutlu Karacaoğlu görevden alındı.

haberimizvar.net-Konyaaltı Belediyesi'nde veteriner işleri müdürü olarak görev yapan Mutlu Karacaoğlu'nun görevini kötüye kullandığını, sokak hayvanlarına kötü davrandığını ve belediyeye ait hayvan barınağını şahsi işleri için kullandığını iddia eden hayvanseverler, önceki gün belediye önünde eylem yapmıştı. Hayvanların vahşet görüntülerinin ardından Konyaaltı Belediyesi özür ve açıklama yapmıştı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: AÇIKLAMA VE ÖZÜR “Belediyemize ait Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bugün meydana gelen hayvan ölümleri, tüm hayvanseverleri ve kamuoyunu üzdüğü gibi bizi de derinden yaralamıştır. Olayla ilgili idari ve adli soruşturmaya derhal başlanmış olup ilk bulgular, ölümlerin bir sabotaj neticesinde gerçekleştiği şüphesini kuvvetlendirmektedir. Gerek belediyemiz bünyesinde başlatılan idari soruşturmanın gerekse adli merciler tarafından sürdürülen soruşturmanın tam bir şeffaflık ve ciddiyetle yürütülmesi için gerekli tüm tedbirler hızla alınacaktır. Bu üzücü olayda ihmali ve kastı bulunan tüm şahıs ve yetkililer hakkında gereken adli ve idari işlemlerin de süratle yapılacağının bilinmesini isteriz. Her ne olursa olsun, dünyayı paylaştığımız can dostlarımızı gerektiği gibi koruyamamanın mahcubiyetiyle kamuoyundan özür dileriz.” BUGÜN GÖREVDEN ALINDI Yaşananların ardından Konyaaltı Belediyesi’nde bugün kriz toplantısı yapıldı. Toplantı devam ederken Veteriner İşleri Müdürü Mutlu Karacaoğlu’nun görevden alındığı öğrenildi. Karacaoğlu’nun yerine kimin atandığı ise, önümüzdeki saatlerde açıklanacak.   
Konyaaltı Belediyesi Hayvan Barınağı’ndaki vahşet görüntülerinin ardından Veteriner İşleri Müdürü Mutlu Karacaoğlu görevden alındı.

haberimizvar.net-Konyaaltı Belediyesi'nde veteriner işleri müdürü olarak görev yapan Mutlu Karacaoğlu'nun görevini kötüye kullandığını, sokak hayvanlarına kötü davrandığını ve belediyeye ait hayvan barınağını şahsi işleri için kullandığını iddia eden hayvanseverler, önceki gün belediye önünde eylem yapmıştı. Hayvanların vahşet görüntülerinin ardından Konyaaltı Belediyesi özür ve açıklama yapmıştı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

AÇIKLAMA VE ÖZÜR

“Belediyemize ait Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bugün meydana gelen hayvan ölümleri, tüm hayvanseverleri ve kamuoyunu üzdüğü gibi bizi de derinden yaralamıştır. Olayla ilgili idari ve adli soruşturmaya derhal başlanmış olup ilk bulgular, ölümlerin bir sabotaj neticesinde gerçekleştiği şüphesini kuvvetlendirmektedir. Gerek belediyemiz bünyesinde başlatılan idari soruşturmanın gerekse adli merciler tarafından sürdürülen soruşturmanın tam bir şeffaflık ve ciddiyetle yürütülmesi için gerekli tüm tedbirler hızla alınacaktır. Bu üzücü olayda ihmali ve kastı bulunan tüm şahıs ve yetkililer hakkında gereken adli ve idari işlemlerin de süratle yapılacağının bilinmesini isteriz. Her ne olursa olsun, dünyayı paylaştığımız can dostlarımızı gerektiği gibi koruyamamanın mahcubiyetiyle kamuoyundan özür dileriz.”

BUGÜN GÖREVDEN ALINDI

Yaşananların ardından Konyaaltı Belediyesi’nde bugün kriz toplantısı yapıldı. Toplantı devam ederken Veteriner İşleri Müdürü Mutlu Karacaoğlu’nun görevden alındığı öğrenildi. Karacaoğlu’nun yerine kimin atandığı ise, önümüzdeki saatlerde açıklanacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.