Konyaaltı Belediyesi'nden kuluçka merkezi

YEREL 15.08.2023 - 12:53, Güncelleme: 15.08.2023 - 12:53
 

Konyaaltı Belediyesi'nden kuluçka merkezi

Dijitalleşme alanında emin adımlarla ilerleyen Konyaaltı Belediyesi, şimdi de yeni girişimcilerin ve girişim fikirlerinin önünü açmak amacıyla Kuluçka Merkezi’ni hayata geçiriyor.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi dijitalleşme hareketi kapsamında yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekliyor. Belediye, girişimcilerin ve girişim fikirlerinin önünü açmak amacıyla Kuluçka Merkezi kuruyor. HAYALLERİN İÇİN ADIM AT Konyaaltı Belediyesi’nin, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) desteğiyle hayata geçireceği Kuluçka Merkezi, Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi'nde hizmet verecek. Yakın zamanda faaliyete geçecek olan merkez, genç girişimcilere de öncülük edecek. Girişimcilik ekosisteminde tecrübeli ve güçlü kurum ve kuruluşların desteği ile sektöre yeni bir soluk getirecek olan Kuluçka Merkezi, girişimcilerin başlangıç aşamasındaki iş fikirlerini hayata geçirmelerine olanak tanıyacak. Modern çalışma alanlarının bulunacağı merkezde, eğitim ve etkinlikler, mentorluk, akademik ve teknik danışmanlık, yatırımcı ve firma görüşmeleri, veri tabanlarına erişim gibi birçok imkân ücretsiz olarak sağlanacak. İŞ FİKİRLERİ SEÇİLECEK Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kuluçka Merkezi ile girişimcilerin iş fikirlerini hayata geçirmelerine yardımcı olacaklarını söyledi. Gelen girişimci ve girişimci adaylarına bu merkezde eğitimler vereceklerini, onlara mentorluk yapacaklarını ifade eden Esen, “Konunun uzmanlarından oluşan seçici kurulumuz beğenilen iş fikirlerini seçerek, bu fikirlerin hayata geçirilmesini sağlayacak. Her girişimciye kapımız açık” dedi. Merkezde çalışmak isteyen girişimcilerin başvurularını  https://kulucka.konyaalti.bel.tr/ adresine yapılabileceği bildirildi.    
Dijitalleşme alanında emin adımlarla ilerleyen Konyaaltı Belediyesi, şimdi de yeni girişimcilerin ve girişim fikirlerinin önünü açmak amacıyla Kuluçka Merkezi’ni hayata geçiriyor.

haberimizvar.net-  Konyaaltı Belediyesi dijitalleşme hareketi kapsamında yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekliyor. Belediye, girişimcilerin ve girişim fikirlerinin önünü açmak amacıyla Kuluçka Merkezi kuruyor.

HAYALLERİN İÇİN ADIM AT

Konyaaltı Belediyesi’nin, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) desteğiyle hayata geçireceği Kuluçka Merkezi, Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi'nde hizmet verecek. Yakın zamanda faaliyete geçecek olan merkez, genç girişimcilere de öncülük edecek. Girişimcilik ekosisteminde tecrübeli ve güçlü kurum ve kuruluşların desteği ile sektöre yeni bir soluk getirecek olan Kuluçka Merkezi, girişimcilerin başlangıç aşamasındaki iş fikirlerini hayata geçirmelerine olanak tanıyacak. Modern çalışma alanlarının bulunacağı merkezde, eğitim ve etkinlikler, mentorluk, akademik ve teknik danışmanlık, yatırımcı ve firma görüşmeleri, veri tabanlarına erişim gibi birçok imkân ücretsiz olarak sağlanacak.

İŞ FİKİRLERİ SEÇİLECEK

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kuluçka Merkezi ile girişimcilerin iş fikirlerini hayata geçirmelerine yardımcı olacaklarını söyledi. Gelen girişimci ve girişimci adaylarına bu merkezde eğitimler vereceklerini, onlara mentorluk yapacaklarını ifade eden Esen, “Konunun uzmanlarından oluşan seçici kurulumuz beğenilen iş fikirlerini seçerek, bu fikirlerin hayata geçirilmesini sağlayacak. Her girişimciye kapımız açık” dedi. Merkezde çalışmak isteyen girişimcilerin başvurularını  https://kulucka.konyaalti.bel.tr/ adresine yapılabileceği bildirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.