Konyaaltı Belediyesi’nden ‘kurban’ denetimi

YEREL 20.07.2021 - 13:03, Güncelleme: 20.07.2021 - 13:03
 

Konyaaltı Belediyesi’nden ‘kurban’ denetimi

Konyaaltı Belediyesi Veteriner İşleri ve Zabıta Müdürlüğü’nde görevli ekipler, ilçe genelinde üç ayrı noktada kurulan küçükbaş ve büyükbaş kurban kesim yerlerinde denetim yaptı.

haberimizvar.net- Kurban Bayramı’nda hem ilçe halkının hem de tatil amaçlı ilçeye gelen misafirlerin güven ve huzur içinde tatil geçirmelerini amaçlayan Konyaaltı Belediyesi, ilgili müdürlükleri ile 7/24 hizmet veriyor. Konyaaltı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı’nın ilk günü küçükbaş ve büyükbaş kurban kesim yerlerini denetledi. Siteler ve Liman mahallelerinde küçükbaş, Altınkum Mahallesi’nde ise büyükbaş kurbanlıkların kesimi yapılırken, görevli ekipler hayvanların küpe ve sağlık belgelerini kontrol etti.  EKİPLERİMİZ GÖREV BAŞINDA Öncelikle kurban kesim noktalarında kovid-19 salgını ile ilgili her türlü tedbiri aldıklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Halk ve çevre sağlığı hassasiyeti çerçevesinde koruyucu ve önleyici tedbirlerin eksiksiz uygulanması için her bayram olduğu gibi bu bayramda da kurban kesim yerlerini denetlemekteyiz. İnternet ortamında günler öncesi sıra alan vatandaşlarımız, belediye olarak düzenlediğimiz kurban kesim noktalarında, son derece hijyenik ve dini kurallara uygun şekilde kurbanlarını kestirebiliyorlar. Veteriner İşleri ve Zabıta Müdürlüklerimiz ise buralarda yaptıkları denetimlerle gün boyu düzen ve tertibin en üst seviyede olmasını sağlıyor. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum” diye konuştu.
Konyaaltı Belediyesi Veteriner İşleri ve Zabıta Müdürlüğü’nde görevli ekipler, ilçe genelinde üç ayrı noktada kurulan küçükbaş ve büyükbaş kurban kesim yerlerinde denetim yaptı.

haberimizvar.net- Kurban Bayramı’nda hem ilçe halkının hem de tatil amaçlı ilçeye gelen misafirlerin güven ve huzur içinde tatil geçirmelerini amaçlayan Konyaaltı Belediyesi, ilgili müdürlükleri ile 7/24 hizmet veriyor. Konyaaltı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı’nın ilk günü küçükbaş ve büyükbaş kurban kesim yerlerini denetledi. Siteler ve Liman mahallelerinde küçükbaş, Altınkum Mahallesi’nde ise büyükbaş kurbanlıkların kesimi yapılırken, görevli ekipler hayvanların küpe ve sağlık belgelerini kontrol etti. 

EKİPLERİMİZ GÖREV BAŞINDA

Öncelikle kurban kesim noktalarında kovid-19 salgını ile ilgili her türlü tedbiri aldıklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Halk ve çevre sağlığı hassasiyeti çerçevesinde koruyucu ve önleyici tedbirlerin eksiksiz uygulanması için her bayram olduğu gibi bu bayramda da kurban kesim yerlerini denetlemekteyiz. İnternet ortamında günler öncesi sıra alan vatandaşlarımız, belediye olarak düzenlediğimiz kurban kesim noktalarında, son derece hijyenik ve dini kurallara uygun şekilde kurbanlarını kestirebiliyorlar. Veteriner İşleri ve Zabıta Müdürlüklerimiz ise buralarda yaptıkları denetimlerle gün boyu düzen ve tertibin en üst seviyede olmasını sağlıyor. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.