Konyaaltı Kaymakamı Köten'e uğurlama

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.08.2023 - 14:34, Güncelleme: 29.08.2023 - 14:34
 

Konyaaltı Kaymakamı Köten'e uğurlama

İzmir Vali Yardımcılığına atanan Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten için düzenlenen veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğinde konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ilçeye verdiği hizmetlerinden dolayı Köten'e teşekkür etti.

haberimizvar.net- İzmir Vali Yardımcılığına atanan Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten için Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen yemeğe Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen başta olmak üzere, çok sayıda bürokrat ve yerel yönetici katıldı. Kaymakam Köten'i uğurlamaya gelenler arasında yer alan Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü, seslendirdiği türkülerle Köten'e teşekkür etti. Toplantıda kısa bir konuşma yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Esen ise, "Kaymakamımız Kamil Köten ile yaklaşık 4 yıl uyum içerisinde çalıştık. Muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek mahallelerimizin sorunlarına çözüm aradık. Bu süreçte Sayın Kaymakamımız sürekli sahada ve bizlerle birlikteydi. İlçemize verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi. 'KAPIM SİZE HER ZAMAN AÇIK' Konyaaltı'nda görev yapmanın kendisi için onur verici olduğunu kaydeden Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten de duygusal anlar yaşadı. Başkan Esen ve mahalle muhtarları ile uyum içerisinde hizmet verdiklerini ifade eden Köten, özellikle pandeminin günlük hayata olumsuz etkisini en aza indirmek için çok çaba gösterdiklerini dile getirdi. Deprem ve pandemi gibi büyük afetlerde yerel yöneticilerle bir araya gelerek koordineli çalıştıklarını belirten Kaymakam Köten, bu süreçte desteklerini her daim hissettiği mahalle muhtarları ve Başkan Esen'e teşekkür etti. Telefonunun her zamanki gibi 7/24 açık olacağını ifade eden Kaymakam Köten, salonda bulunanlara hitap ederek, "Artık İzmir'de de bir kapınız var. Hem makam hem de evimin kapısı her zaman sizlere açık. Türkiye'nin en güzel ilçesinde görev yapmanın onurunu yaşadım. Hepinize teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın" şeklinde konuştu.
İzmir Vali Yardımcılığına atanan Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten için düzenlenen veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğinde konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ilçeye verdiği hizmetlerinden dolayı Köten'e teşekkür etti.

haberimizvar.net- İzmir Vali Yardımcılığına atanan Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten için Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen yemeğe Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen başta olmak üzere, çok sayıda bürokrat ve yerel yönetici katıldı. Kaymakam Köten'i uğurlamaya gelenler arasında yer alan Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü, seslendirdiği türkülerle Köten'e teşekkür etti. Toplantıda kısa bir konuşma yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Esen ise, "Kaymakamımız Kamil Köten ile yaklaşık 4 yıl uyum içerisinde çalıştık. Muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek mahallelerimizin sorunlarına çözüm aradık. Bu süreçte Sayın Kaymakamımız sürekli sahada ve bizlerle birlikteydi. İlçemize verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

'KAPIM SİZE HER ZAMAN AÇIK'

Konyaaltı'nda görev yapmanın kendisi için onur verici olduğunu kaydeden Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten de duygusal anlar yaşadı. Başkan Esen ve mahalle muhtarları ile uyum içerisinde hizmet verdiklerini ifade eden Köten, özellikle pandeminin günlük hayata olumsuz etkisini en aza indirmek için çok çaba gösterdiklerini dile getirdi. Deprem ve pandemi gibi büyük afetlerde yerel yöneticilerle bir araya gelerek koordineli çalıştıklarını belirten Kaymakam Köten, bu süreçte desteklerini her daim hissettiği mahalle muhtarları ve Başkan Esen'e teşekkür etti. Telefonunun her zamanki gibi 7/24 açık olacağını ifade eden Kaymakam Köten, salonda bulunanlara hitap ederek, "Artık İzmir'de de bir kapınız var. Hem makam hem de evimin kapısı her zaman sizlere açık. Türkiye'nin en güzel ilçesinde görev yapmanın onurunu yaşadım. Hepinize teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.