Konyaaltı Kuluçka Merkezi eğitime hız verdi

YEREL 24.01.2024 - 10:46, Güncelleme: 24.01.2024 - 10:46
 

Konyaaltı Kuluçka Merkezi eğitime hız verdi

Konyaaltı Belediyesi Kuluçka Merkezi yöneticileri ve Antalya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Kulübü Liderleri tarafından işverenler için işe alım süreçleri, CV inceleme, mülakat teknikleri hakkında bilgilendirme ve atölye çalışması yapıldı.

haberimizvar.net- Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), “Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi Mali Destek Programı” kapsamında desteklenen Konyaaltı Kuluçka Merkezi, bünyesinde yer alan girişimcilerin işlerini geliştirmelerine katkı sağlayacak eğitimler düzenlemeye devam ediyor. ATÖLYE ÇALIŞMASI Bu kapsamda Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde Konyaaltı Kuluçka Merkezi girişimcilerine Antalya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Kulübü liderleri Cemile Şengül Zeybek, Zeynep Kutlu Gebeş, Zeynep Gül ile iş ve meslek danışmanı Seval Öztürk tarafından işe alım süreçleri, CV inceleme, mülakat teknikleri hakkında bilgilendirme ve atölye çalışması yapıldı. Girişimcilerle soru cevap şeklinde ilerleyen eğitim sayesinde girişimcilerin iş faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olması sağlandı. Eğitim sonunda girişimcilere İŞKUR tarafından katılım sertifikaları dağıtıldı.  KULUÇKA MERKEZİNDE NELER VAR? Konyaaltı Belediyesi’nin Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) desteği ile hayata geçirdiği Konyaaltı Kuluçka Merkezi, girişimci ve girişimci adaylarını destekleyerek iş fikirlerini geliştirmelerine yardımcı olmak ve kentin girişimcilik ekosisteminin gelişimine katkı sunmak amacıyla kurulmuştur. Yenilikçi, teknoloji odaklı, inovatif fikirlere sahip tüm girişimciler ve start-upları desteklemeyi amaçlayan merkezde girişimcilere çalışma alanları, toplantı odaları, eğitimler ve atölye çalışmaları, mentor destekleri, iş dünyası ve ekosistem aktörleri ile buluşma imkânı sağlanmaktadır.  
Konyaaltı Belediyesi Kuluçka Merkezi yöneticileri ve Antalya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Kulübü Liderleri tarafından işverenler için işe alım süreçleri, CV inceleme, mülakat teknikleri hakkında bilgilendirme ve atölye çalışması yapıldı.

haberimizvar.net- Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), “Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi Mali Destek Programı” kapsamında desteklenen Konyaaltı Kuluçka Merkezi, bünyesinde yer alan girişimcilerin işlerini geliştirmelerine katkı sağlayacak eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

ATÖLYE ÇALIŞMASI

Bu kapsamda Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde Konyaaltı Kuluçka Merkezi girişimcilerine Antalya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Kulübü liderleri Cemile Şengül Zeybek, Zeynep Kutlu Gebeş, Zeynep Gül ile iş ve meslek danışmanı Seval Öztürk tarafından işe alım süreçleri, CV inceleme, mülakat teknikleri hakkında bilgilendirme ve atölye çalışması yapıldı. Girişimcilerle soru cevap şeklinde ilerleyen eğitim sayesinde girişimcilerin iş faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olması sağlandı. Eğitim sonunda girişimcilere İŞKUR tarafından katılım sertifikaları dağıtıldı.

 KULUÇKA MERKEZİNDE NELER VAR?

Konyaaltı Belediyesi’nin Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) desteği ile hayata geçirdiği Konyaaltı Kuluçka Merkezi, girişimci ve girişimci adaylarını destekleyerek iş fikirlerini geliştirmelerine yardımcı olmak ve kentin girişimcilik ekosisteminin gelişimine katkı sunmak amacıyla kurulmuştur. Yenilikçi, teknoloji odaklı, inovatif fikirlere sahip tüm girişimciler ve start-upları desteklemeyi amaçlayan merkezde girişimcilere çalışma alanları, toplantı odaları, eğitimler ve atölye çalışmaları, mentor destekleri, iş dünyası ve ekosistem aktörleri ile buluşma imkânı sağlanmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.