Konyaaltı paralandı!

SİYASET 08.04.2024 - 12:48, Güncelleme: 08.04.2024 - 12:48
 

Konyaaltı paralandı!

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan sözünü tuttu, mazbatasını alır almaz işçilerin maaşlarını ve bayram ikramiyelerini hesaplarına yatırdı.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediye Başkanı seçilerek 4 Nisan’da mazbatasını alan Cem Kotan ayağının tozuyla işçilerin maaşını 10 gün erken ödedi. “Çalışanların huzuru ve mutluluğu çok önemli, çalışanın emeğinin hakkını zamanında ödemek zorundayız. Onlar mutlu olacak ki, Konyaaltı’nın mutluluğu ve huzuru için çalışabilsinler” diyen Cem Kotan mali disiplin ile belediyenin mali sorunlarını çözeceklerini de ifade etti.  HALKIN PARASI ÇARÇUR EDİLMEYECEK, BORÇLAR ÖDENECEK  "Önce çalışanların hakkı, sonra projelerimiz için bütçelendirme. Bizim biliyorsunuz ki çılgın projelerimiz yok. Halkın parasını çarçur etme  gibi bir anlayışımız hiç olmadı. Akılcı projelerle, uygulanabilir, yaşama dokunan hizmetleri hayata geçireceğiz. Borçlu bir belediye devralmış olabiliriz, ama mali disiplinle sorunları çözeceğiz diyen Cem Kotan, daha önce belediye işçilerine yaptığı ziyaretlerde maaşlarla ilgili sorun yaşanmayacağını mali planların hazırlandığını ifade etmişti.
Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan sözünü tuttu, mazbatasını alır almaz işçilerin maaşlarını ve bayram ikramiyelerini hesaplarına yatırdı.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediye Başkanı seçilerek 4 Nisan’da mazbatasını alan Cem Kotan ayağının tozuyla işçilerin maaşını 10 gün erken ödedi. “Çalışanların huzuru ve mutluluğu çok önemli, çalışanın emeğinin hakkını zamanında ödemek zorundayız. Onlar mutlu olacak ki, Konyaaltı’nın mutluluğu ve huzuru için çalışabilsinler” diyen Cem Kotan mali disiplin ile belediyenin mali sorunlarını çözeceklerini de ifade etti. 


HALKIN PARASI ÇARÇUR EDİLMEYECEK, BORÇLAR ÖDENECEK 

"Önce çalışanların hakkı, sonra projelerimiz için bütçelendirme. Bizim biliyorsunuz ki çılgın projelerimiz yok. Halkın parasını çarçur etme  gibi bir anlayışımız hiç olmadı. Akılcı projelerle, uygulanabilir, yaşama dokunan hizmetleri hayata geçireceğiz. Borçlu bir belediye devralmış olabiliriz, ama mali disiplinle sorunları çözeceğiz diyen Cem Kotan, daha önce belediye işçilerine yaptığı ziyaretlerde maaşlarla ilgili sorun yaşanmayacağını mali planların hazırlandığını ifade etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.